Blogger templates

E.X.A.M - M.O.D.E

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





S.I.L.E.N.T
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

this whole week : settle / submit assignment

next week : final exam

workloads : bertambah dan semakin bertambah

so;

BILA MASA-NYA AKU NAK WAT REVISION
Stress!! Stress!!






7 busy bees:

myra miraei said... Reply To This Comment

macam parah jew gayanyer... ikut sugest yang sy tulis kat blog tuh... confirm cemerlang, gemilang n terbilang!!!!!

Miza said... Reply To This Comment

Mmg Skrg tym maut la.....
BAk kat Moon dlam blog, klu da xreti nk jwab...jwab jela Allahualam.......!hehehehehe

Isteri said... Reply To This Comment

Raihan.. tahniah.. aku baru dapat tau ko dah pregnant!! tahniah sekali lagi... syukur alhamdulillah... aku baru je nak start balik mengaktifkan diri membloging.. sejak bersalin ari tu rasa malas nak update blog.. but now aku cube nak rajin. Hehe..ada FB x..? carik aku norfareeni kee jamal. tadi aku godek balik semua n3 ko yang lepas².. wah.. dapat bby gurl yer.. mesti x sabar kan.. ttg HB rendah tu jgn skip makan iron tablet tu ok. semoga ko dan baby sentiasa sihat sejahtera.... amin..

Ann said... Reply To This Comment

Laini ::
tima kasih. tu la sebabnya aku rajin terjah blog ko. tanya mcm2 ttg Fatihah (yg sekarang ko panggil Cira <-- sweet!), suh ko update pengalaman bersalin and mcm2 lg. sowi la yek!.

memang tak sabar la. nk tunggu lg beberapa bulan mcm bertahun pulak. hehe. nway, aku ada ambik gambar Cira wat skin desktop aku (sori-baru bagitau). mana tau anak aku nanti jangkit putih+comel si Cira tu. ;p

Isteri said... Reply To This Comment

ahaha.. xpe.. aku dulu macam ko jugak.. rajin baca pengalaman org. dari situ tau la serba sedikit ttg bersalin dan lepas bersalin. nanti aku cerita² lagi kat blog pengalaman² atau petua² lain..

masa aku preggy ari tu, aku ada amek gambar baby comel kat tenet.. aku wat wallpaper dekstop.. mmg ada menyamai jugak dalam 50%.. hehe..

susudalambotol said... Reply To This Comment

wow. dah 28 weeks. jaga diri baik2 yea. makan selagi boleh makan. hehe :)

Ann said... Reply To This Comment

Laini :: ya!. gamba bby kat tenet mmg comel2. hope berjangkit sikit. haha!.


Hidd :: dah start rasa gugup. lg2 bila baca kisah bersalin org lain. awk pun jaga diri. baby boy tu tak lama lg dah nk jumpa mummy n daddy dia. ;)

Post a Comment