Blogger templates

frust!

kecewa sangat. plan untuk buat 4D scan mcm tak kesampaian.
baru je tadi aku call An-Nur untuk appointment for 4D scan hujung minggu ni. kebetulan tarikh check-up pun dlm minggu ni jugak. tapi aku dimaklumkan yang 4D scan kat sana cuma dibuat antara week 26 - week 28. lepas dari tu takde. frust sangat.
tapi ikut dari pengalaman beberapa orang blogger yg aku kenal (even tak pernah jumpa), 3D and 4D scan tu digalakkan buat before bulan ke-8 pregnancy. so, aku baru masuk week 30. another 2 weeks before entering 8th month. takkan dah tak boleh kot?. haihhhh. kecewa lagi.
ohh. harus aku search tenet mencari hospital/klinik yang provide perkhidmatan ini di sekitar putrajaya. atau mana-mana kawasan yang terdekat. sbb aku nak sangaaaattttt buat. ouch.

4 busy bees:

myra miraei said... Reply To This Comment

adeh..cian kak... harharhar..un btol klinik tuh =)..

Ann said... Reply To This Comment

dik..cukuplah dengan gelak harun ko tu. aku rasa tuan empunya badan bukan takat tersedak jek, dah batuk kokol dh aganya dek kerana ko asik la nyebut nama dia. hakhak..

myra miraei said... Reply To This Comment

kehkehkeh..daa akk mngikut skali watpe.. xpe la kak nnt sy bekalkan dier ngan ubat btuk cap ibu n anak harharhar...un salim bachik ahhaaaa

Aan Andes said... Reply To This Comment

Hi Raihan,

Yup, ideal nak buat 3D scan tu 28-32 weeks so sepatutnya u still can do. Cuba u tanya vission college (in kelana jaya) the charge is around RM60. Kalau u nak private dekat Pantai pun ada and above 100 I think.

Post a Comment