Blogger templates

Masih menunggu ~

14 hari tanpa entry baru. as usual : penyakit malas.

still waiting for the junior to arrive. hubby kata baby syok dok dalam tummy coz dapat mkn best-best. bole?. heh!.

planning untuk ambik cuti two weeks earlier tak kesampaian. process ambil masa yang lama and i don't really have enough time for it. so, pasrah saja. lagipun tinggal beberapa hari je lagi. pujuk hati supaya sabar sedikit. office-mate dah sibuk bertanyakan bila nk deliver. ohh. kalau lah aku bole jawab pertanyaan kamu semua tu, dah tentu akulah org paling hepi. hihi.

oh. aku kena marah oleh bos besar sbb kursus tak cukup 7 hari tahun ini. WTH?. naseb baik aku bukan jenis yang tacing sangat. kan Mun, kan?. hiks!.
and ohh lagi. Kak Geli dah selamat melahirkan baby girlnya pada 17hb Disember lepas. Alya Alyssa. comei dan cerah gebu pipi-nya. suka. nama pun best sbb saya suka sangat nama Alya so that nanti kalo anak saya gegirl saya bg nama Alya gaks ahkak jangan saman saya hek!. ;p.
rindu nk tinggal jejak kat blog kawan-kawan. sgt malas nk type, actually. tp takpa, yg penting aku tahu kamu semua bahagia dan senang dengan kehidupan masing-masing. aku tumpang hepi.
doakan aku. sekali lagi. supaya aku kuat mengharungi detik-detik itu nanti.
till then,

**Dear husband, Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke-16 bulan. Moga kita sentiasa berada di bwah lindungan Allah dan diberi kekuatan untuk terus menjalani kehidupan.**

10 busy bees:

Mama.Cira said... Reply To This Comment

sabar.. masanya akan tiba jugak... ;)

Hannah Johary said... Reply To This Comment

Owhhh...~ Tinggal beberapa hari saja for little junior to arrive kan?

Semakin dekat semakin tak sabar. Semakin tertanya-tanya.

Ya saya juga sama. Kalau boleh dijawab bila akan deliver, pasti kita orang yang paling gumbira. Heheh! =D

Intan and The Boys said... Reply To This Comment

tak sabarnyaaaaaaaa.........~

baby, cepat2 kuar ok. auntie tak sabar neh. hehehe~

myra miraei said... Reply To This Comment

ahhaa auntie mun pon xsbar nak nengok bby kuar....;p

sbar kak xlame g kuar la tuh... maknyer kne krangkn mkan mkanan best2 nnt cpat la bby tu kuar hhihih

tang tacing tuh xtau lg... blom tkene so xleh judge pe2 ;p

Ann said... Reply To This Comment

Laini : sedang dlm mud bersabar. ;p

Hannah : ya. tinggal beberapa hr je lg. tak sangka kan?. dulu ticker tu tunjuk 250 days to go. now dah tinggl 12 days je lg. how time flies, kan?

Intan Hez : sabar ya antie. nnt bby dh kuar, bby inform antie first, oke?. ;p

Mun : nk kena tunggu terkena dulu ke?. haha. karang aku tacing kang..

tsk. tsk. mcm tak sesuwei je ko dipanggil antie. haha!.

myra miraei said... Reply To This Comment

tu laa psal... ader yg xkene..mude2da kne glar auntie padahal baru nak cecah 23 ahhaa...ahkak mun ssuai x??;p

eyhh jangan laa... xsnggup nak pjuk2 neh... gile geli nak mlutut mntak maaf hahahaha

@ MaMa ALyA @ said... Reply To This Comment

we keep counting & keep waiting for ourlil jr to arrive.. hehe... semoga di permudahkan semuanyer.. amin...

ShArpRyZa said... Reply To This Comment

ermm.dah sarat la nih..Saya doakan sumenye selamat, insyaallah. Nanti belajar pernafasan tau supaya senang nk deliver.Saat2 mcm awk nih..teringat mase saya nk deliver..Ingat Allah k.

myra miraei said... Reply To This Comment

erm kak.. tahniah la yer da dpat baby girl...

sangat jeles wokeh dengan trikh lhir 1.1.2010..

apepon selamat bercoti2 malaysia... asginmnt jngn lupe submit daa ;p

IbuAmirAmirah ;P said... Reply To This Comment

wah...kite lak tompang excited...selamat atas segala urusan nanti ye..moga dipermudahkan semuanya...

Post a Comment