Blogger templates

n.i.n.e. - m.o.n.t.h.

minggu ke-36. mcm baru semalam je am done the pregnancy test. how time flies.
Alhamdulillah, syukur sangat kerna masih bertahan hingga ke hari ini. Insya-Allah, harapnya masih boleh bertahan juga untuk beberapa minggu akan datang. *aku harap sangat baby comes out before new year*. tak sabar-sabar nk cuti and cuddles our lil sweetpea in my arms. ohh.
Appointment dgn KKPJ semalam buat aku agak bengang. tp tak apa, tinggal beberapa visits je lagi.
sabar.
Barang for baby and mummy juga almost complete. *hehe. memanjang almost complete. tak pernahnya nak complete. ada je yg nak dibeli*. last week terjah J-Card Day di Klang sempat grab for baby cot set. walaupun sebelum ni dah diskas dengan dear husband tak payah beli cot. but bila fikir balik, we ol perlukan juga since aku rasa katil tak muat for the three of us!. haha. grab juga Simple-Dimple shield & diaper bag for only $49.90. murah sikit dr on9 store yg pernah aku survey.
Ops. mosquito net for cot dan stand-nya tu tak beli lagi dah kata ada je lagi yg tak beli.
Semalam dah dpt result untuk trimester lepas. pegi ambil dengan hubby so dia yg sibuk2 nak tau. so far, Alhamdulillah. kira masih boleh dibanggakan compared dengan usaha yg tidak seberapa. looks like hasrat for the first class susah nk capai. 4 trims to go. takut tak sempat.
blogger cam ada masalah tiap kali nk upload gambar. boring entry tak bergambar ni!.
Best wishes untuk semua course-mate ku. semoga berpuas hati dengan hasil kerja kalian!.
till then,



11 busy bees:

myra miraei said... Reply To This Comment

*aku harap sangat baby comes out before new year*~ ilike leh celebrate sesame ngan baby akk ahaksss ;p

waa neh msti cmerlang kan??? congrat =)

sharEna said... Reply To This Comment

KKPJ tu stands for Kajang KPJ ker wey?

aku pn plan nk kene beli gak baby cot or playpen ats sbb yg lebih kurang same ngn ko..takot katil x muat kekeke..senin lps opismate aku tertindih tgn bb dia mase tido smpi retak..lg buat aku nk beli huhu

Hannah Johary said... Reply To This Comment

Hey sama la kita. Due Jan tapi harap baby comes out before New Year. Leh save setahun. :)

All the best in waiting for the big day! ;)

Ann said... Reply To This Comment

Munir..ah : haha. hopefully. la ni ko dh bole start doakan aku agar bby kuar cepat. next year leh buat besday bash sekali ngan antie mun. kehkeh!.

Teppei : KKPJ itu adelah Klinik Kesihatan Putrajaya. hoho.

dulu kitorang pun beriya tak nak beli cot. tp atas sbb keselamatan baby, aku beli gak. tu pun cr masa sale coz murah sikit dr harga biasa yg sometimes jejak 7-8ratus.

Hannah : hope lil'Maimunah pun akan keluar before New Year. ;p. all the best to you too!.

RijaalunZ said... Reply To This Comment

amacam result??? dpt brape??? nak taw gak cmne perkembangan student part time nih...nak blaja srba sdikit n amik pngalaman..xlama lg nak amik part time nih.....hehe

Ann said... Reply To This Comment

Faez :: alahai..tak pyh la taw. malu nk compare dengan ko punya result. haha. yg penting, masih atas angka 3 cuma nk capai first class tu cam samar2 jek. hehe. ape pun, doakan la semoga k.an berjaya habiskan study. okey!

Sembrol @Ryusgnal said... Reply To This Comment

Tahniah. Semoga dipermudahkan.

RijaalunZ said... Reply To This Comment

alahaiiiii....secret2 la plak.....xsporting la cmnih...huhuhu....

it's ok, pe pun syabas diucapkan..... bole hbis stdy punye...yg pntg niat dihati nak blaja...tu dia pnye 'miftaahul falaah' aka kunci kejayaan.....

Ann said... Reply To This Comment

Faez :: bukan secret. cuma malu je nk reveal kat public. bukan best pong. ;p

ya. tima kasih atas sokongan. Insya-Allah, semoga ada kekuatan utk habiskan study.

[ops. pasni kena transfer semangat ko tu pada mak pulak. hehe]

RijaalunZ said... Reply To This Comment

owh malu ekk.....
tp xpe, yg pntg bersyukur pe yg da dpt...

da trnasfer da pon....cuma sejak keje kat utm nih kurg skit transfer...coz xde sape nak transfer credit...hahahaha

Lin said... Reply To This Comment

salam..maaf sya lmbt balas pertanyaan awak kt blog sya..

- frozen ebm
depends on suhu peti sejuk kita..nk selamat,mlm tu u letak kt bwh peti ais..by the time esok nk gi taska, susu dh cair. perlu dihabiskan dlm masa 1jam selepas dipanaskan.tak boleh re-heat.

-susu perlu dipanaskan utk elak baby kembung if minum sejuk2..frozen takley dipanaskan semula. cara panaskan, rendam dlm air panas saje.atau u boleh gune warmer cm sya.

tahniah krn memilih utk bf your baby..anything, drop any enquiry at my blog and i'll try reply asap. :)

Post a Comment