Blogger templates

Bye-Bye DD

Kaish tido, so aku ada sikit masa untuk berblog. ;p

Husband kesayangan dah kembali ke KL untuk kerja. sedih. dah dua malam aku berjaga sendiri dengan bantuan mak. nasib baik baby Kaish mcm paham DD dia tak ada kat sini, so malam takde la cranky sangat. cuma nangis minta susu.

ohh. tadi sempat timbang berat untuk kali kedua since deliver. right after deliver aku dah turun 9kg. tadi timbang lagi kurang dalam 2kg. so, berat sekarang adalah 48kg. 2 more kgs to go sebelum dapat kembali ke berat asal. suka.

hujung minggu ini ada majlis kahwin yang perlu dihadiri. sudah dapat kebenaran untuk aku and Kaish menghadirkan diri. haha. takpa. dah 31 hari dah pun that time. so, dah consider boleh lepas keluar jejak tanah. tak sabar nk expose Kaish dengan dunia luar.

and day after majlis kahwin tu adalah tarikh appoinment untuk anak dara aku tu. cukup sebulan. kejap je masa berlalu. tak sabar nak tengok perkembangan dia. hopefully everything will be ok, Insya-Allah.



senyum manis Kaish untuk DD


Kaish and DD before he went back to KL




Kaish after BF - muka tak puas hati sbb tak cukup susu



lepas dpt FM - muka lega



......and start engine untuk tido


until then.



**to DD, ibu and Kaish miss u much. cepat balik sini!.


6 busy bees:

@ju said... Reply To This Comment

ish..ish..ish..geramnya nak cubit pipi dia..dah tembab sikit dah!!!
Huihh dah nak pegi kenduri kawin??
Kalau akak dulu..keluar utk g cucuk sebulan tu jer...selain drp tu adalah dilarang sama sekali....

sharEna said... Reply To This Comment

dh nmpk berisi la Kaish nih. maybe sbb FM gak kot ekk? ntah..hehe. xpe yg paling penting sehat walafiat :)

Ann said... Reply To This Comment

kak zura : tak saba nk g checkup dia minggu dpn. nk tgk berapa berat dia. hehe.

majlis kawen tu adelah selang sebuah rumah aje. so bolehla g kut. ;p

teppei : yup. yang penting bby sihat kan?. so far aku msh bf dia cuma plus fm if dia rasa x puas.

myra miraei said... Reply To This Comment

kak daa chubby laa alia neh
bile nak balik?? geram nak gigit pipi dier hehehh

Ann said... Reply To This Comment

munirah : itu la. memang dah nampak berisi sikit si budak tecit ni. tangan aku pun dah terasa sakit time mengangkat. tp tak kisahlah. janji dia sihat. memang tak sabar nk tengok dia besar. and nk sarungkan baju2 cantik dia tu..

myra miraei said... Reply To This Comment

xpe kak jnji anak akk tuh sihat

elok laa chubby mcam auntie mun dier neh... comei je hehehh ;

Post a Comment