Blogger templates

Thanks for all the support!

I am safely delivered our precious little girl on 1st January 2010 at Hospital Putrajaya. Will be staying at my parents home for confinement.
Gambar baby belum ada. Tak cukup 24 hrs untuk buat semua benda. At last, aku rasa apa yg pernah ibu-ibu lain rasa. To those blogger(s) yg banyak membantu, terima kasih aku ucapkan atas bantuan kalian.
Will be update tentang baby, delivery exp and macam-macam lagi, soon Insya-Allah.
To Hannah, Nurul, and other blogger(s) yang sedang menghitung hari, gud luck aku ucapkan. Semoga momen kelahiran baby kalian akan menjadi saat paling indah untuk dikenang!.
Until then.

10 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

This comment has been removed by the author.

sharEna said... Reply To This Comment

makcik..congratts!! ^_^ im so happy for u. lepas da kawan aku sorang nih. cant wait to read ur update on delivery process plus ur bb pics. update cecepat k! :)

Intan and The Boys said... Reply To This Comment

tahniahhh!!!!!!!
rehat betul2 ye. beranak ni penat. berpantang dan jaga anak amat letih. jangan banyak berjalan ok.

wah. cam mak nenek aku ni. cepat2 bubuh gambar baby ok. ni nama baby pon tak tau lagi. cepat2 ok!

meh sini nak hug. *hug*

Hannah Johary said... Reply To This Comment

OMG awak dah bersalin!! Lots of congrats!

Selamat berpantang & selamat menjadi ibu. Can't wait for updates on experience & gambar baby.

Take care! :D

Lagi 3 hari my turn. Jeng jeng..~ Hehe!

Mama.Cira said... Reply To This Comment

wow! syukur alhamdulillah raihan!!
semuanya selamat~
x sabar nak tggu n3 pengalaman ko deliver..
tarikh itu sgt CHANTEK sekali!
baby tahun baru.. yeay!!

selamat berpantang & selamat berjaga malam... ;)

ShArpRyZa said... Reply To This Comment

tahniah ye wak dah jadik ibu..ni hari yang paling bersejarah awk jadik ibu n hadiah paling berharga utk thn 2010. Momen2 ni terlalu indah untuk diceritakan.. saya pun excited..chewah! Jangan lupe breastfeeding, sonok tau!

Anonymous said... Reply To This Comment

congrats an...pantang betul2 tau...

Ann said... Reply To This Comment

teppei : excited sgt nk story ttg deliver. tp masa sangat terhad. 24 jam mcm tak cukup!.

intanhez : tq dear. sangat rindu nk rehat2. tido bila rasa nak n bangun lambat. tp sejak bby ada, masa utk leisure mmg kurang. tp takpa, enjoy sgt rutin baru ni even sedikit penat. ;p

hannah : tak sabajugak nak tunggu ur turn. harap semuanya selamat, ya.

laini : wahhh..sangat ebst rupanya ada baby ni kan?. thanks, mmg tak sangka baby nk keluar tarikh itu. apapun, tq atas doa.

syarpza :thanks. memang semua tu akan jd momen paling indah untuk saya kenang.

anony : thanks. Insya-Allah, cuba akan pantang sungguh2.

@ju said... Reply To This Comment

Ann...sangat teringat-ingat dekat itu baby sama tarikh lahir..hehe..
Kalau takda orang nak jaga bila pigi kelas nanti...meh ar anto kat rumah akak...

Ann said... Reply To This Comment

Kak Zura : nampaknya next year kena buat besday bash sekali lah. haha.

itu la, sekejap je nak masuk minggu ke dua. tak terfikir lg kat mana nak hantar baby. ;p

Post a Comment