Blogger templates

Happy Second Month Birthday, Alia Kaiyisah!

yes. our darling daughter is two month's old today. *cepatnya masa berlalu*.

appointment di KKPJ went smoothly. tak termasuklah sesi menyanyi oleh anak dara aku tu. marah sungguh dia bila nurse buka baju untuk timbang and ukur. ohh. hanya naik 600 gram sahaja bulan ini. tak apa, chart still cantik. tak underweight tu dah dikira bonus. may be ikut baka ibu dia yang comel2 aje tu. heh!.

dan jab dua bulan dah ambil. anak ibu bagus, tak nangis. sampai je rumah terus aku bagi syrup paracetamol yang dibekalkan. nak prevent dia dr demam.

dan sekarang baby Alia tido. kepenatan. bertemankan buaian automatik yang daddy baru belikan semalam. fuhh. lega banyak. dah kurang cramp tangan ibu ni. thanks daddy.


Alia lepas kena jab. elok je senyum.

esok aku dah start kerja semula. tp hati berkira-kira untuk cuti lagi memandangkan Alia baru disuntik. tengoklah keadaan mcm mana. kalau Alia ok, maknanya esok aku akan mula tinggalkan dia dirumah pengasuh. ;(

okey. latest picture of Alia Kaiyisah. have a nice Monday!.






until then,


7 busy bees:

Intan and The Boys said... Reply To This Comment

kemain mendepa lagi tangan dak kecik neh. geram gile ok! rasa nak geget2...

myra miraei said... Reply To This Comment

kak chuby nyer alia... eiii geram ;p

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

hepi 2 motnhs.
samela bumper pad dia ngan rafiq.sweet chery kan?

chubby!

Ann said... Reply To This Comment

Intan : hehe. menurun dr ibu dia. suke beno mendepa..

Mun : uits. lum cukup cubby lg neh. nak bg bam2 lagi biar sedap digomol. haha.

Rose : ha ah. brand Sweet Cherry dear. Rafiq ni musti suka tdo dlm cot dia eh. Alia langsung tak mau. daytime ok la, bila malam dia nk sebelah ibu dia gak.

aLyNnZ said... Reply To This Comment

alahai kecik2 dh pandai tgk kamera..pandai posing gituhh..
hepi 2 months..

@ MaMa ALyA @ said... Reply To This Comment

yeahhh...alia dah 2 bulan...esok alya pulak dua bulan..hehe... kejap jer rasakan...

ShArpRyZa said... Reply To This Comment

ermm comelnyer..sekejap je rase dh 2 bulan ye..alhamdulilah alia bertambah sihat..

Post a Comment