Blogger templates

Kesayangan..

ibu dan daddy. whoaa. sangat sayang kamu, Alia Kaiyisah!.

well, daddy is not here yet. tunggu this coming Saturday baru dia balik sini. ibu and Alia Kaiyisah dah sangat rindu okey. kadang dia cranky jugak. mak and abah said maybe dia rindu daddy dia. mungkin. *rindu daddy or rindu perut daddy yang besh itu, sayang?*.

tak ada cerita terbaru. dalam proses menghabiskan cuti-cuti yang hampit ke punghujungnya. dan minggu terakhir Februari ini adalah minggu untuk shopping keperluan baby and biasakan dia dengan pengasuhnya. hopefully Alia Kaiyisah akan sesuai dengan babysitter tu.

ok. latest picture Alia Kaiyisah. anak dara aku tu dah pandai mengajak aku and neneknya berbual.



first time pakai romper. saiz yang paling kecik dalam simpanan.
cepat besar anakku, ibu dah tak sabar nak sarungkan baju-baju santek kamu tu!.



posisi faveret time tido. dah macam orang besar kata atuk-nya.




senyum untuk daddy and kawan-kawan ibu. thanks drop by tengok Alia Kaiyisah!.


until then,

11 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

cam sekejap je dh beso kan? how time flies.

ishh...bile bb dlm pewot aku nk kuar nihh?? perot dh kejang2 tp xde tanda2 lg...cam da x larat nk bw diri dh nie..grrr

Hannah Johary said... Reply To This Comment

Cutenya Alia senyum!!!

Kalau nak ambik gambar Myiesha senyum macam tu bukan main susah. Nampak camera terus muncung. Hahaha.. :D

Ann said... Reply To This Comment

sharena : memang rasa sekejap sangat. mula dulu rasa Alia ni kecik je sekarang dah semangat semacam. tu baru 3.5 kilo. kalau bam2 cam Myiesha nnt tak tau la. mau kehel tangan aku dukung. haha.

Hannah : Alia memang senang nak senyum. lagi time kita buka baju dia utk mandi. wahh. kadang smpai ke telinga senyumnya.

Myiesha belum kenal camera lagi tu. nnt dah besar sikit tengokla. mesti cam mummy dia jugak. ;p

Mama.Cira said... Reply To This Comment

wah.. cute!
pandai ajak² borak dah yer!
x lama lagi mulut dia muncung² ar tu..
geram tgk baby muncungkan mulut..
nak ciom jer....

*kaish yang rindu daddy ke... atau ibu? hahaha..

Ann said... Reply To This Comment

Laini : haha. taktik ibu tak menjadi. sama2 rindu daddy bah!. ;p

memang dah pandai ajak aku berbual. geram je. lagi kalau kita tak layan, mengamuk dia.

@ MaMa ALyA @ said... Reply To This Comment

alia rindu daddy die erk...
alya ni pun rindu papa dia.. hehe...

Ann said... Reply To This Comment

Nurul : hehe. sama2 kita rindu ya. suh baby Alya sabar. sixth month to go dear. ;)

aLyNnZ said... Reply To This Comment

salam perkenalan,
nyenyaknyer alia tituun..
hopefully alia serasi ngan babysitter tuhh..

Ann said... Reply To This Comment

alynnz : salam kenal juga!

saya pun sgt berharap dia serasi dengan babysitter nya tu. kalau tidak, susah juga nnt.

aLyNnZ said... Reply To This Comment

insyaALLAH alia budak baik..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... Reply To This Comment

salam kenal ibu Alia.. :)
ummi Alya here..
pandainye pose, siap cenyum agii..

Post a Comment