Blogger templates

Wedding photo contest by Lynn Hamzah



ohh. gambar kahwin. entry kali ini tentang contest yang aku masuk kat blog Lynn Hamzah. first time masuk contest ni. saja nak cuba. untuk maklumat lanjut sila ke sini.

aku pilih gambar ni sebab pada aku ia merupakan gambar candid yang perfect (even muka lakiku adalah sedikit serius. haha). lagipun tuan punya contest nak gambar yang close-up so ini rasanya yang paling ok.

owh. nama pengantin seperti yang tuan punya contest minta.
- Pengantin lelaki : Adzam
- Pengantin perempuan : Raihan
- Tarikh perkahwinan : 30.08.08

moh la kita join contest ni. tarikh tutup penyertaan pada 15.02.2010.


3 busy bees:

intan izani said... Reply To This Comment

gambar nikah eh?
nice!
;p

peluk cium utk kaish...
muahss....

LyNn HaMzAh said... Reply To This Comment

salam...

tq for joining the contest...
good luck...

Ann said... Reply To This Comment

intan : nmpk awk join contest ni, so kita pun terikut-ikut. hehe.

Kak lynn : welcome.

Post a Comment