Blogger templates

......

“Sesungguhnya Tuhan kamu ialah Allah yang menciptakan langit dan bumi dalam enam masa, lalu bersemayam di atas ‘Arasy; Ia melindungi malam dengan siang yang mengiringinya dengan deras (silih berganti), dan (Ia pula yang menciptakan) matahari dan bulan serta bintang-bintang, (semuanya) tunduk kepada perintah-Nya. Ingatlah, kepada Allah jualah tertentu urusan menciptakan (sekalian makhluk) dan urusan pemerintahan. Maha Suci Allah yang mencipta dan mentadbirkan sekalian alam.”
"Ya Allah, beri sedikit ketenangan untuk aku putuskan apa yang terbaik untuk kami"


4 busy bees:

Mama.Cira said... Reply To This Comment

amin. amin. amin.
semoga keputusan berkat!

Mawaddah said... Reply To This Comment

hi awak.salam kenal jg :) comei baby..tahniah dah jadi ibu.doakan kite jgk ye.

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

SALAM IBU ALIA. SALAM KENAL SERONOKNYA KENAL BLOG MAMA MUMMY NI

Ann said... Reply To This Comment

Laini : Alhamdulillah. dah selesai masalah. tima kasih atas doa. :)

Wadah : sentiasa doakan yg terbaik untuk wadah dan kawan2 lain. semoga terus bersabar, ya!. Insya-Allah, ada tu nnt. :)

Nurul : salam kenal juga. memang seronok la. syok baca perkembangan anak2 diorang ni. at least leh share mslh and mcm development baby kita.

Post a Comment