Blogger templates

Mama Mika Birthday Giveaway

pagi ni buka blog tengok Mama Mika buat giveaway. wahh. sekarang banyak blog buat contest and giveaway. moga makin murah rezeki diorang. :)
nak join senang je. moh ikut step ni.

memula haruslah tepek gambo dulu. so senang nak review balik kalo korang jenis yg banyak juin contest or giveaway.

syaratnya mudah sangat.
i. Jadi follower blog Mama Mika, macam kat bawah ni
see?. ai dah jadi follower yu tau Eda!. hihi.

ii. link kan blog ini
iii. war-warkan entry ini dah!
iv. tinggalkan komen kalau dah join dah juga!

hadiah-hadiah menarik menanti tau. sesapa free tu pi la blog Mama Mika and join giveaway tu sekarang. tarikh akhir penyertaan adalah pada 19hb April 2010 jam 12 a.m.

2 busy bees:

@e_da said... Reply To This Comment

thanx join giveaway sy.. gud luck!!

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

mcm best jer giveway ni

Post a Comment