Blogger templates

Ibu rindu~

.Alia Kaiyisah 14 days old.


.Alia Kaiyisah 1mth 2 days old.


Salam.

Lama sungguh takde entry baru. bz dengan mcm2 task dan kursus sana-sini. hari ni baru masuk pejabat. and start missing my daughter already. auwww!.

banyak cerita nak share but gambar2 baru baby dan family kecit kami masih dlm camera. so, next time.

ohh. projek hijaukan bumi pun belum sempat cerita. next time jugak.

detik2 baby boleh meniarap sendiri pun belum kongsi. tsk. pending lagi.

ok. ok. kita shre story next time ya. once ibu beranak satu ini ada peluang and masa yg mencukupi. Insya-Allah. till then, take care!.

6 busy bees:

Siti said... Reply To This Comment

cutenye baby...byk yg nak posting yer..takpe2..slow2..nanti siti mai baca k!

aLyNnZ said... Reply To This Comment

banyk n3 eh? cam x sabar plak nak tau lebey2 lg n3 pasal alia..lattest pic of alia..

nieda said... Reply To This Comment

comel, tak sabar nak tunggu entry seterusnya

sharEna said... Reply To This Comment

aku pn asek tggu2 je entry baru dr ko. asek citer psl Naurah jer. nk gak tau citer psl Kaisha dh start nak bam2 :))

be a positive thinker!!! said... Reply To This Comment

very cute...

-------

http://yusri-outsider.blogspot.com
http://www.fk-unhas.co.cc

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

awak tak bf alia ke? wow dh 6kg 4 bulan? raina 5 bulan baru 5.9kg :) sgt kecik . dia lahir pun mmg kecik 2.37kg je. thanks ur info pasal susu tu tau. mmg plan nak tukar enfalac A+ . kiss untuk alia yeah :)

Post a Comment