Blogger templates

Doa untuk A'uf Mikail

Salam.
Terpanggil untuk buat satu entry berkenaan bonda kepada anak kecil ini. Kenalan maya, tak pernah langsung bersua muka apatah lagi berbual bersama. Perkenalan aku dan Yaya bermula di blog. Kemudian beralih ke Yahoo Chat sebab aku ada masalah dengan formula milk Alia Kaiyisah masa tu. Ternyata Yaya seorang yang senang dibawa berbincang, dan for sure bonda yang sangat rock untuk si kecil ini...


*A'uf Mikail yang comel. Sumber sini*


Namun, siapa sangka disaat Yaya melalui saat-saat istimewa menyaksikan pembesaran A'uf, anak kecil ini diduga dengan ini sekaligus merentap senyum dan gelak tawa yang sering keluar dr bibir mungilnya.


*A'uf Mikail pagi ini. Sumber sini juga*
Semoga Yaya dan suami terus bertabah menghadapi dugaan ini. Sentiasa sematkan dalam hati yang Allah takkan menguji hambaNya diluar kemampuan mereka. Doa saya sekeluarga sentiasa mengiringi kalian. Insya-Allah saya juga akan mengirimkan doa buat A'uf melalui keluarga yg akan berangkan ke Tanah Suci minggu depan. Semoga A'uf akan terus diberi kekuatan untuk sembuh dan membesar sebagaimana kanak-kanak lain, Insya-Allah.
*sebak*

8 busy bees:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

raihan..sayu je kan tgk anak dia..adui..camnala if kita tak tempat dia..yaAllah..besar betul dugaan tu ya Allah..

zaza said... Reply To This Comment

tula..za br tau tadi..tapi za tak pernah bertegur sape dgn yaya..mmg dugaan yg besar buat yaya n family..za turut sedih..hopefully auf kuat..

raihan..za private blog..nanti bg email blog kat zazaziaffendi@gmail.com..nak invite..tQ!

sharEna said... Reply To This Comment

noticed Yaya bile dia ade comment kt various blog. juz x pernah bersapa. dugaan dia dh sampai. dugaan kite pn pasti akn dtg juga nnti. cuma x tau bentuk mcm mane. hrp dia terus tabah & moga adik Auf cepat sembuh. amin.

lylieiqmal said... Reply To This Comment

ibu alya...

sama2 kite doakn yaya n auf k...kalau la alya kite ditempatauf mcm mane la keadaan kite kn....yaya bonda yg hebat..itu sy pasti...moga Allah hanya menduga hambanyanye yang tabah.....

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

raihan sama2 kita berdoa utk auf
semoga cpt sembuh

Ann said... Reply To This Comment

kawan-kawan,
kita terus doa supaya A'uf sembuh dan sihat seperti sediakala. dan semoga Yaya & suami bertabah atas ujian ini.

*tiap kali singgah blog Yaya, airmata mesti nk menitik*

tentang dhila... said... Reply To This Comment

semoga adik auf cepat sembuh...sayu baca kisah ini

CRAZYBEAUTIFUL88 said... Reply To This Comment

apapun, comel sangat anak u nih

Post a Comment