Blogger templates

Hari Belia Negara 2010




quick update.

anyone yg tergerak nk join Hari Belia di Putrajaya ni, roger2 la aku. mana taw leh p together-gether n smbil2 berkenalan gituw kan. ;p

ok. till then,

14 busy bees:

Siti said... Reply To This Comment

siti takleh join..balik kampung..huhu

myra miraei said... Reply To This Comment

ai nak bkenalan ngan u boley??

eyh kak on la fb cite psal xciden smlam

Ann said... Reply To This Comment

Siti : hehe. takpe. saje je invite since tempat kejadian sgt dekat dgn umah. ;p

Ann said... Reply To This Comment

mun : alohh. mung aku kenal dohh. huhu.

sat g la on fb. keja manyakkkk...

sharEna said... Reply To This Comment

besh ke hari belia nie makcik? ape ade daaa..kekeke..

aku klu nk g rmh ko kt putrajaya xyah tggu ade ape2 pn bisa. ko je yg x ajak ;p (klu ajak sila sediakn pelbagai mknn ok!)

-siap ade permintaan tu..wakakak...

Hannah Johary said... Reply To This Comment

Ada jugak plan nak pergi. Jom buat gathering utk blog Mommas.

Hehe! :D

Ann said... Reply To This Comment

Sharena : aku pemalu sbb tu aku tak ajak. ;p

aku tak taw apa ade kat situ. tp aku nampak banyakkkkk both. siap ada tram kalau ko malas nk jalan kaki.

hannah : setuju sangat Hannah!. jom kita wat gathering so leh la kenal2 blogger mommas.

U nk mai Putrajaya ke?. then leh la kita jumpa. bole cubit pipi Myiesha yu tu. hihi.

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

jom pi raihan leh jumpa :)

Ann said... Reply To This Comment

Nurul : jom. saya ok je since rumah ngan tapak hari Belia tu dekat sangat. tp camne nk konfem eyh..

sharEna said... Reply To This Comment

pemalu ke pemalas..kwang3x

ehh apsal org len mcm nk pegi sungguh2 nihh? apsal aku cam xde perasaan ek? huhuh

Ann said... Reply To This Comment

uiks. cam taw je. hihi.

ntah ko ni. tak berperasaan sungguh. takpe. agak2 nk p bgtaw je la kat comment box ni, Insya-Allah aku sentiasa ada kat umah. takkan nk publish phone no kat sini kot kan. hehe.

sharEna said... Reply To This Comment

apsal ko sntiasa ade kt rmh? xkan ko x g jalan2 weyy? cam x logik la ko nihh..

(aku assumed ko bengong sket sbb byk keje ;p)

mamamarissa said... Reply To This Comment

tak tau lg nak gi ker tak...mcm best tapi tak larat ngan crowded nie :)

Hannah Johary said... Reply To This Comment

Haha dah terfikir macam mana nak contact kalau pergi ni.

Nanti esok masing-masing geram je tengok kat blog masing2 ada photos, tapi tak jumpa pun. Hehe.

Post a Comment