Blogger templates

Lagi..Lagi..Dia!!

hihi.
sapa lagi kalau bukan anak dara aku dan husband, budak tecit bam-bam pipi demok idung mancung pipi terletak rambut mengurai si Alia Kaiyisah ni.

actually ibu ngantuk sangattttt kat opis ni sbb tu ibu wat entry psl Alia Kaiyisah. hehe.


hobby baru. sejak dah pandai pegang barang suka sangat pegang and geget teether ni. riso pulak ibu kalau Kaisya hentak kepala Hippo tu kat kepala, alamat melalak la gamaknya.




ralit menggeget itu Hippo. air liur bersembur jangan cerita. baju basah. comforter pun terkena jugak. euwwww.


dah pandai jeling ibu. perasan tak atas kening Kaisya tu kaler kuning?. itu kesan kunyit yg ibu bubuh since dia selesema. ni cerita bulan Mac. gambar lama. petua dari MamaCira. and berkesan. tengkiu a lottttttttt.


lepas mandi. ibu urut satu badan dengan lotion. ohh. ibu tau Kaisya sangat suka tak pakai baju then ibu urut2 muka, tangan, kaki, badan semua.


ni gambar baru. outing last weekend. Kaisya dah pandai tarik2 baju then masuk mulut. haipp. cekci anak ibu ni. daddy kata kecit takpe, dah beso nnt kena pakai tutup aurat.

haihh. lambatnya pukul 5. ibu rindu anak ibu.

17 busy bees:

mamamarissa said... Reply To This Comment

hari2 rindu kan...alahai :)

Ann said... Reply To This Comment

MamaMarissa : itu la pasalnya. hari2 depan mata pun masih rindu. apa bole buat. hihi.

myra miraei said... Reply To This Comment

uit rambut da mengurai tuh ;p

alahai tomeinyer..rndu nak coobit pipi alia yg gebu tuh ;p

aLyNnZ said... Reply To This Comment

ish alia semakin bam bam lar..geram lar tgk bolat segalanyer bolat..hik hik..cumil nyer alia..surely mama alia ngindu..sonokkan tgk perkembangan anak..

sharEna said... Reply To This Comment

comel la Kaisya nihh...aku rase dia ikot muke ko la makcik (sila jgn perasan aku kate ko comel :p )

Kaisya comel sbb dia budak tecitt & pipi dia, tgn dia, kaki dia demok mcm Naurah :))

maszmadi said... Reply To This Comment

eee tomei nyer.. nnti da beso camner arr pipi alia ni yerk..

Ann said... Reply To This Comment

Mira Munira : haha. rambut mengurai tu yg tak tahan. geli ati den. hik hik.

camno puan smlm?. aku saje jek dia nk masuk kelas cekelat tu. amik ati la konon. ;)

Alynz : mmg makin bam-bam. tangan ibu yg sekeping ni dah tak larat nk dukung. huhuuu.

Sharena : eiii. like mother like daughter la dear. hik hik.

opp. tp Naurah lg demok oke. gerammm aku!.

maszmadi : hehe. kecit2 demok takpe awak. besar nnt biar kurus sikit cam ibu dia. kalo demok gak....haruuuu. hehe.

myra miraei said... Reply To This Comment

hahah..xsabo nak tengok rmbut dier tuh ;p

cis amik ati kunun... rmai xdtang smlam...haru dier bg mark smlam..~malu den~ lg mark inter eco pon da kuar...

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

plg suka gmbr no 3 nmpk ayu je anak dara. hello alia :)

Ann said... Reply To This Comment

Mira Munirah : karang da ade rambut ko pulak sibuk nk kena belikan pony-tail kat dia. ngeh ngeh ngeh.

Nurul : Hi mama Raina!. ayu ya si Alia. toce. toce. dah jd anak dara betul since last week sbb da sunat. hihi.

tentang dhila... said... Reply To This Comment

comelnye baby alia ni...nk cubit pipi leh x heheheh

Ann said... Reply To This Comment

Dhila : Alia Kayisah kata auntie Dhila nk cubit manyakkkkk pun takpe. hehe.

Miss Sukasih said... Reply To This Comment

alahai tomey nyer die....geram nyer...nak cubit pipi die yg tembam tu..

@e_da said... Reply To This Comment

makin cute la.. nti dah beso mika ngorat leh tak kaisya? hihihi

Ann said... Reply To This Comment

Nieylemi : bole auntie. cubit banyak2 pon bole. ;p

Eda : hihi. Mika nak ngorat Kaisya ke?. tunggu besar sikit eh sayang. hihi.

*Miss Geli^ said... Reply To This Comment

embamnya alia...

dengki aku..
anak aku baru 4.8 kg...

Ann said... Reply To This Comment

Kak Geli : takpe. takpe. Alya Alyssa 4.8kg tapi susu ahkak sepenuhnya. ;)

Post a Comment