Blogger templates

Selamat Hari EMAK!


Happy Mother's Day untuk someone special. Seseorang yg dipanggil E.M.A.K sejak 28 tahun lepas. Terima kasih atas semua yg telah E.M.A.K curahkan buat kami 5 beradik. Semoga E.M.A.K dikurniakan kesihatan yang baik, dipanjangkan usia untuk bimbing kami selama yang mungkin. Semoga E.M.A.K dianugerahkan semangat yang teguh untuk meneruskan perjuangan sebagai pelajar. Semoga E.M.A.K akan terus berkongsi ilmu dan berkongsi manfaat sebagai pendidik. Semoga E.M.A.K akan terus menjadi wanita terhebat di dalam hati abah, dan E.M.A.K terbaik dalam hati kami adik beradik. Insya-Allah.



09 Mei 2009. Ucapan Selamat Hari Ibu dikala Alia Kaiyisah berusia 2 bulan di dalam womb. Kini, 09 Mei 2010 datang kembali. Alhamdulillah. Anugerah terhebat yang diamanahkan untuk kami suami-isteri.
SELAMAT HARI IBU UNTUK SEMUA IBU SEANTERO DUNIA!.


10 busy bees:

tentang dhila... said... Reply To This Comment

happy mothers day mama alia...

sharEna said... Reply To This Comment

air liur Kaish nk menitis ke tue makcik? berkilat semacam je bibir dia heheh...

comel arr Kaishh..geram betol!!

Ann said... Reply To This Comment

Dhila : tq. cepat2 jadi mama, pasni leh wish kat Dhila pulak. ;)

Sharena : haha. air liuq dia tu la makcik. dukung kejap manjang basah baju aku.

Dayu said... Reply To This Comment

hepi mother day..
bila dah pegang title ni, the feeling sgt tak tergambar..

aLyNnZ said... Reply To This Comment

alahaii..temban nyer alia sejak 2 menjak nie semakin mengembang dgn jayanyer..ish2 dh brp agaknyer brt dak alia nie..

myra miraei said... Reply To This Comment

ehhee..ibu alia chubby
happy mother day ;p

mamamarissa said... Reply To This Comment

happy mother's day to u :)

kisses for alia...muahssss

Ann said... Reply To This Comment

Dayu : tq. betul kata Dayu. perasaan tu dah lain~

Alynz : sekarang dah 6kg. dah lenguh tangan ibu dukung. tp kalo tengok dekat x nampak sgt Kaisya ni bam-bam. berat tulang kot. hihi.

Mira Munira : cepat jd ibu so aku leh wish kat ko pulak yek. heh!

MamaMarissa : tq. happy Mothers Day to u too. Semoga kita jadi mama/ibu terhebat utk anak-anak kita.

@e_da said... Reply To This Comment

selamat hari ibu untuk ibu alia...

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

hepi mother day awak

Post a Comment