Blogger templates

Mengira detik~

Pukul lima. Tak sabar nak balik rumah n peluk cium Kaisya. Rindu. Ngehehe.
Oh. Dua bulan lebih saja lagi 2nd anniversary me and Mr. Hubby. Time flies soo fast. Tahun lepas rasa kejap je dah setahun kahwin. La ni rasa mcm kejap je dah jejak dua tahun. Ohh. Dua tahun duduk serumah tidur sebantalsekatil, makan sepinggansemeja. Tahun lepas berdua sekarang dah bertiga. Alhamdulillah. Syukur kami atas semua nikat yg Allah kurniakan kepada kami sekeluarga.
Stop. Stop. Anniv lagi dua bulan. Karang banyak sangat ucap sekarang sampai masa nnt dah takde apa nak ucap. Boleh?. Haha.
Actually me sedang meng-survey tempat untuk kami celebrate wedding anniv kami nnt. Insya-Allah akan jatuh masa bulan puasa (so kita pi in-advance lah yang yek?. hehe). So beberapa pilihan dah ada cuma masih dalam proses discussion dengan husband. Kalau boleh biarlah tempat tu sesuai, bukan aje pada kami tp sesuai gak pada si kecit cinonet Kaisya tu. :)


The Andaman, Langkawi.
Katanya ada private beach. Tengok website nampak best. Sangat sesuweii untuk honeymoon couple. Gambar beach tak jumpa. :D


Lang Tengah Island, Langkawi.
Private beach juga. Pantai nampak best and bersih. Tenang n nyaman.

The Legend International Water Homes, Port Dickson.
Ohh. Setakat hari ini, aku sudah terjatuh chenta sama ini tempat. Kalau hubby tak pilih ini pun aku tetap akan paksa dia bawa kami dua beranak di masa-masa lain. Apa yg interesting?. Haa..nampak atas tu?. Dia ada pool dlm rumah weii. tsk. tsk.


Resort World, Singapore.
Last resort. Memandangkan kat Singapore dah ado Universal Studio so apa kata kita pilih dia masuk dlm list sekali. Hehe. Nak pegi LA n Japan tu dah tentu lah tak terjangkau dek poket kan. So kita pi yg dekat sudahlah. Ngehehe.
Tak taw mana nak pi. Suggestion anyone?.

3 busy bees:

deena awanis said... Reply To This Comment

memang menarik laah..siap ade pool dalam bilik..ni kira aprtment laa kot ey..best best..

sharEna said... Reply To This Comment

Langkawi ok gak klu nk g tempat jaoh2 sket.

Legend Water Chalet tue, kan aku dah pegi aniberseri aku aritue. Mmg besh giler. Dpt tgk ikan dr glass panel depan bilik air. Tangkap ketam dr balkoni. Hishh..mmg recommended lahh. Lain dr yg lain. Yg international mmg ade swimming pool dlm stp unit..rege jelah xto brp hehee. Yg x international pn, smpi nk berbalah-balah dgn hubby kekeke. Tp bile dh sampai, dia lak yg teruja lebih..cett

Universal Studio tunggu Kaisya besor sket kott baru syok pegi hehee...

lylieiqmal said... Reply To This Comment

Sekejap je masa berlalu kn......alya pn da besar...blh la bwk g jejnjalan....lagend water chalet tue mcm menarik tuk bertiga...besh kn.....mcm nk g jgk la....

Post a Comment