Blogger templates

Memories remain...

Tiba-tiba rasa rindu dengan Alia Kaiyisah time dia masih baby-baby. Rindu nak dengar suara kecik tu nangis tak nak tidur malam. Sekarang pun nangis tak nak tido malam juga, cuma beza suara sekarang dah sedikit matang. Dah besar katakan.

Kaisya 1 day old. Masih di sepital. Muka happy sebab dah tak payah sesak-sesak duk dalam womb ibu. Ibu diketika ini masih lagi dalam mode menahan kesakitan.

Kaisya 2 days old. Pagi-pagi before mandi. Titon aje keja ini budak. La ni nak suruh titon sikit punya payah. Nak berdodoi bertepuk segala. Owh. Ibu tutup kepala Kaisya dengan blanket adalah sebab takde wambot. hihi aircond sepital sejukkkk.
Ibu rindu time Kaisya baby-baby. Tapi ibu lagi happy dengan pembesaran dan perkembangan Kaisya sekarang ni. Ibu dan daddy love Kaisya so much. Infinity.
Besar nanti jangan lupakan kami, eyh sayang.

*ini namanya entry ngada-ngada. Orang wat entry kita pun sebuk nak kuar entry baru, tapi takde cerita. end up, cerita anak lagi. Sila jangan bohsan. eh. blog aku. suka aku lah, kan?.


7 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

blog sendiri. taram jelah ape pon heheh. aku sllu ckp dekat habi, sedih lak rasa Naurah da besa. xnak ahh dia besar. habi gelakkan jer. dia kate klu x besar2 laen mcm la pulakk hihi

maksud aku tu sama dgn maksud ko dlm entry nie. hanya ibu2 je yg memahami =)

mamamarissa said... Reply To This Comment

ann, sama la jue...rindunya masa diaorg baby2...wangi jer...skrg nie, masyam...hahaha!!!!

org lain dok sibuk update menu berbuka/bersahur...yg kita, asyik dgn anak dara kita nie jer...lantak la kan...hahaha!!!

aMiYs said... Reply To This Comment

yee.. sgt rindu time anak baru lahir tu... kejap aje dah besar kan...

nanonano said... Reply To This Comment

serius..bru2 ni kite g spital tgk an sdara bru..
rase nk menangis je..
rinduuuuuuuuuu dgn semuanya..
lalu kat katel yg pernah duduk dlu..
owhh rindu,
tgk baby2 yg fresh lg..owhh rindu..
tgk ibu2 yg jln slow2 je..
rindu lg..
bau spital..
adoi..parah.
lmbatnye nk tggu 2taun lg?
huhu :p

p/s: mcm la ank dh bsr sgt skrg..haha

antalya said... Reply To This Comment

sy pon sentiasa rindukan masa zaman mya baru lahir, masa dlm pantang tu semua.bkn nye tak seronok dgn perkembangan dia skrg tp bila kenangkan detik2 tu rasa mcm saat paling membahagiakan

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

eh raihan buat entri nie kan sama dgn perasaan nurul. sejak dua menjak nie nurul pun rindu dgn bau baby, nangis raina masa baby, semua lah rindu.

ari tu tgk drama citer "gelora di hari sara" ada budak kecik baby nie tiba2 ckp dgn saiful " eh rindunya dgn baby. raina dah besar. dulu raina pun mcm nie kan?"

lbh kurang mcm tu la nurul ckp kat suami nurul. punya rindu dgn raina masa baby. hihihi

ღnFashyaღ said... Reply To This Comment

fashya plak, tak sabar nk tgk husna pandai gelak besar2...cam best jek.. :)...tgk pic2 dia mase baby pun rindu jugak..rindu bau fresh dia..macam nak beranak lagi je rase..hahahaha

Post a Comment