Blogger templates

Moga sampai akhir hayat..


Happy 29th Birthday, Daddy. May Allah bless you throughout your life. Ibu and Kaisya love you so much. Muax. Muax.
And...
Happy 2nd Anniversary, Yunk. Kita sayang awak. Lebiu for the rest of my life. Maaf zahir dan batin jika selama ini banyak kekurangan saya di dalam keluarga kecik kita ini.
Daddy, Ibu. Selamat Ulangtahun Perkahwinan. Meh Kaicah bawak daddy + ibu jalan jalan gi bulan. :)
Saya tak sempat lagi pegi beli hadiah. Satu je yang saya ada untuk awak. Harap awak suka.
..
..
..
..
..
..

Si mata bulat, pipi bambam, busyuk masham kita ni. Buah hati pengarang jantung awak. Pengobat duka lara saya. :D
Si peha demok awak ni tengah belajar merangkak. Habis satu rumah bising, nak bagitaw agaknya yang dia dah dpt akal baru. Oh. Awak mungkin tak perasan yang anak dara awak ni dah tumbuh gigi. Saya suka.


Saya akhiri dengan sebuah poem. Saya tak pandai berpuisi so saya curi ambil dari Incik Gugel. Terima kasih kerana jadi suami yang baik untuk saya walaupun kadang-kadang saya jahat pada awak.
I said a prayer for you today
I just took a moment to say
With heartfelt thankfulness
How much I know I am blessed
With the love so deep and true
That I receive from you
It may not always show
But darling, I always know
That God gave you to me
And I will ever be
A grateful loving wife
All throughout my life
I love you with all my heart
And we will never part
I know this love will last
And so a day will never pass
In which I cannot say
I said a prayer for you today
Sayang hingga akhir hayat,
The Other Half & Gula-gula hati awak.

18 busy bees:

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

comelnya jrg nurul tgk gmbr dia. nila raihan letak gmbr dia puas dok tgk nak cam muka

nanonano said... Reply To This Comment

dh mcm trademark plak ibu2 skrg,
asal birthday suami je..
mesti tujuk adiah plg spesel --> anak!
hahah...tp klu diri sdiri punye birthday mcm2 mintak adiah,
xdpt je monyok :p
huhu btw, hepi 2nd anni ibu kaicah =)

Ann said... Reply To This Comment

Nurul : Raihan pun suka. puas tengok muka kaisya besar2 gini. hehe.

Na : ops. taktik kena betul na. haha. itu dah kira hadiah paling bernilai lah tu.

hadiah utk bday kita memang musti kena ada. monyok tak dpt tu perkara biasa lah, kan. huhu.

thanks na. :)

Dayu said... Reply To This Comment

hepi 2nd anni for both of you!!
anak mmh hadiah terhebat
tapi kalau dpt handbag baru, kasut baru, mesti lagi best!!

Ann said... Reply To This Comment

Dayu : anak tu hadiah dari ibu utk daddy. dari daddy utk ibu mustilah ada. paling2 pun satu set lengkap baju kurung, henbeg, kasut yg sedondon. kata hadiah utk Raya sekali, kan?. huhu.

sharEna said... Reply To This Comment

gambo yg last tu aku x tahan tuhh...tergelak depan pc dibuatnye...hahaha..

so sweet la kamu Kaisya...anT geget montot tu baru tau. da pandai merangkak ehhh. jenuh ko nk mengejo dia weyyy...naurah pon da start angkat2 montot. skrg nie asek mengesot ke depan & blakang. pastu pusing 360 darjah. itu pon aku dh x terlayan..huhuh

sharEna said... Reply To This Comment

oopss..lupe. hepi 2nd anniberseri & hepi burfday to ur habi. moga r/tgga sentiasa aman harmoni bahagia selamanya. amin. =)

Luv like this.... said... Reply To This Comment

Hepi 2nd Any 4 both of u...:)

**lagi leleh tgok kek..cedap**

yaya+frdz+auf said... Reply To This Comment

comelnyaaa.... walaupun air liur meleleh... hehehe....

Intan and The Boys said... Reply To This Comment

happy anniversary korang!
:)

Umiey said... Reply To This Comment

Hepi anniversary 4 both of u... alalalalalal tomey nyer dia, jgn noti2 ye....awak hadiah plg berharga utk ur parent tau...

antalya said... Reply To This Comment

tahniah kt korang berdua..btw suka sgt tgk aksi2 si kecik.paling tak tahan pics last tu la..tu kempunan xdpt mkn apa la agaknya ye

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

aloloo..geram tengok dia sengih2 camtu.geget kang!

hepi anniversary juga!
:)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

hepi besday to ur hubby

alor..comenlnye kaisya...geraammmmmmmm

Ann said... Reply To This Comment

Sharena : anT nak geget montot saye?. jangan, nanti ibu shaye geget montot Naurah jugak. Ngeeee.

ump. memang tak terkejar dah skang ni. kejap kat sini, jap lg tengok dah kat sana pulak. bahaya biar dia sendiri. lg 1, dah payah sgt bila aku nak mandi. pantang tengok munyik shower, terus crawl arah toilet. hai la anak..

ops. tq atas doa.

Fahana : thanks dear. :)

leleh tengok kek?. sila minta husband beli cepat2. tak dpt nnt karang baby berliur, mcm kaisya. hehe.

Yaya : can't help lah Yaya. ayaq liur ada saja. haha.

Intan & Umiey : thanks dear!.

Yun : Kaisya ni memang asyik berliur jek. Puas fikir apa yg saya mengidam smpai la ni tak tau apa dia. Haha. Tp la ni dah kurang sikit lah compare time dia 3-4 bulan dulu. Smpai basah tilam. Hihi.

Zuris : thanks Zuris. hugs utk Kysha awk juga!

susudalambotol said... Reply To This Comment

Baby dah merangkak? Wow. Umar Arjuna baru je angkat punggung tapi tak gerak-gerak pun. Hehe.

Ann said... Reply To This Comment

Rose : thanks dear. geram kew?. pat usahakan utk baby girl pulak lepas ni. hihi.

Hidd : tengah belajar merangkak Hidd. gerak pun takde lah jauh mana. penat merangkak dia mengesot pulak. yang tu memang laju lah. terus masuk gear 3 agaknya. haha.

Umar nak terus duduk n jalan kot Hidd. :D

wardah @ fie shah said... Reply To This Comment

happy 2nd anniversary awak! comel nya la diaaa..geram.

Post a Comment