Blogger templates

Tutorial dari Mama Qiestina

Wee. Ibu berjaya pada percubaan pertama. Seronok macam MamaRaina jugak ni. Thanks Yat.

Auntie Yat. See?. Gambar saya sudah besar dan sharp. Semua boley nampak penumbuk syomel saye ni. :p

Susu Enfa, satu!. Eh, satu ke dua ni. Takpa, yang penting kasi cepat eyh ibu. Saya dahaga. :B

OK. Sudah kenyang. Nampak tak tanda kekenyangan saya pada pusat yg suda terkeluar itu. Hehe. Ibu, cepat beli baju baru. :)

* Entry tanpa motif. Saja test skill baru. Sila enjoy piccas Alia Kaiyisah *
Oh. Untuk kawan kawan ibu yang nak try skill anda jugak, sila refer sini. Kita tengok jadi ke tak. He he he.

8 busy bees:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

alorrr cutenye
biasa sy guna windows life writer utk besarkan gambar..or draft.blogger..

raihan guna cara mana?

nanonano said... Reply To This Comment

hehe comel comel..
tambah2 lg pkai mende kat kepala tu..
ape pggey??
sy xtao sbb sy xde ank pompuan,,
lalalaalla~ :p

OneSimpleMother said... Reply To This Comment

sangat tembam dan comella ini budak.. :)

sharEna said... Reply To This Comment

hahah..muke Kaisya da super comel. cute je dgn head band bagai. alih2 tang perot terbose pulak. aduhhhh...ape la ibu ko nie Kaisya..hahaha =p

wey, ajo aku pulak camne nk perbesar gambo. sharing kan caring =B

Hannah Johary said... Reply To This Comment

Puasnya tengok gambar Kaisya besar2 ni!

Suka!

:D

Ann said... Reply To This Comment

Rose : ilmu dari orang lain jugak ni Rose. Raihan tepek link kat entry yek. Refer situ.

Na : hehe. itu headband namanya Na. mentang2 takde anak pompuan lagi, itu pun tak taw yek.

Kak Mas : syomel?. cam ibu diye tak?. kekekeke

Sharena : itu nk tunjuk yg dia dah kenyang la tu. hihi.

Nak belajar jugak?. Aku link kan kat entry ye. Selamat mencuba!!.

Momma Qiestina said... Reply To This Comment

weeeeeeeeee sukenya tgk mama alia dah berjaya becaukan gambo alia yg syomel :)

hihi am happy sbb ramai yg paham tutorial yg saye ajar, sbb siyes tak brp reti nak ajar online.

tempek agi manyak2 gambo tantek tau!

deena awanis said... Reply To This Comment

halllaaa...tomey nyer dia...geram lahh!!

Post a Comment