Blogger templates

Alahai..naseb mug-ku.


Sadis. Perjalanan yang jauh telah menjahanamkan mug pemberian Ibu Naurah. Terima kasih Sharena atas pemberian mug itu, walaupun ianya tak pat digunakan lagi. Yang pasti, dasar mug yang masih tertera "To Ann, From Sharena" tu akan aku simpan sebagai kenangan. Yang lain2nya mungkin akan minta hubby gam kan semula itu pun kalo ada lagi gam gajah kat umah tu.
Dann. Thanks juga ya Sharena atas kad Hari Raya tu. Dapat lama dah. Ingat nak up sekali dalam satu entry dengan mug ni, tapi den lupo snap gambar pulak. Oleh kerana tak ada pantun "pecah kaca, pecah gelas, sudah baca, harap balas" so aku tak lah balas ya. Ha ha ha.
Oh. Mood kerja dah terbang melayang entah ke mana. Tak dan nak kejar balik~

Ops. Budak kecit yang makin banyak akalnya. Tak terlarat nak melayan. Bila teether dah dicampak kebawah, maka kayu cot dia tu pun jadi pengasah gigi. Apa2 je lah kamu ni Alia Kaiyisah!.
Jumpa lagi next entry.

6 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

aduuu...sedihnya. hmm..xto nk ckp ape dah. serik den nk post benda kaca2 lagi lps nie huhuh..

seb baek kad raya bkn kaca

wehh..aku pn malas tahap gaban kt opis. xde mood lansong. opis sunyi cam dilanggar garuda. semua org layan mood bercuti hahah

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

saman pos laju tu.hehee..

nak lagi kaisya duduk dalam baby cot tu?
baby cot kysha dah jadi perhiasan aje.huhuu.

Intan and The Boys said... Reply To This Comment

kesian mug tu. huhu.

nanonano said... Reply To This Comment

so 3org kene naseb yg same kan?
huhu bile nk pakat2 sue pej pos ni?
sempat dpt duit raye x? :p
hehe tu la seb bek kad raye xpecah gak..

ღnFashyaღ said... Reply To This Comment

alahai. samela nasib kite.....

den pun dah malas dah ni..hadoi.cepatla esok...

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

mcm mana boleh pecah tu?

Post a Comment