Blogger templates

Quick Update~

Salam Aidil Fitri semua!!.
Ya. Ya. Mungkin agak lambat untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya, tapi still tak lambat sangat kan. Kata raya sebulan. :p
So,
Salam Aidilfitri untuk semua kawan2 blogger yang singgah kat sini. :D
La ni, kami sefamili masih lagi dalam mood cuti2 Malaysia. Esok last day and will come back to work on Tuesday. Urghhh. Malas betul nak kerja bila dah cuti lama2 ni taw.

Cerita raya, tunggu naik kerja nanti okey. Update sementara tunggu husband pi sauna, manakala ibu on9 sambil jaga Kaisya. Sangat tak aci okey.
Untuk kawan2 yang start kerja esok, selamat kembali bertugas ya. Harap jalankan tanggungjawab anda semua dengan berhemah. Dah cuti lama, haruslah semangat kerja bertambah, kan. He he he.
Untuk sementara waktu, sila lah tatap wajah anak dara kesayangan kami ni ya. Sampai jumpa lagi.


Tata aunties. Sila kerja rajin2 ya.




4 busy bees:

Hannah Johary said... Reply To This Comment

Comel! & nampak dah besar anak dara ni. :D

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

amboi..comel lote anak dara sorang ni..rasa nak gigit2 je..ngee

selamt ari rya..:-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... Reply To This Comment

Chumell nya dia dgn topi..!

nanonano said... Reply To This Comment

wahhh. ank dara sape la neh comey sgt,
hehe

Post a Comment