Blogger templates

Kaisya & Cat

Lokasi : Rumah nenek Johor
Tarikh : 23 Oktober 2010
Subjek : Alia Kaiyisah & cat Maksu Nad

Muka masam mencuka. Ibu marah tak kasi sentuh cat.


Tapi dia sentuh juga. Sebab cat tengah tido, so ibu kasi cuit sikit je.


Mula syok pegang bulu cat. Ditarik pula ekor cat. Nasib baiklah cat good mood.


Yeay!. Happy sebab dapat pegang cat.
Ok. Thanks ibu bg Kaisya pegang cat. Kaisya happy. Meh kita tepuk amai2 dulu.

nota kaki ibu : jangan mara dengan pic last tu ye. saja bagi besar gajah, kasi korang tengok dua batang gigi bawah Kaisya. ngeh ngeh.


10 busy bees:

Intan and The Boys said... Reply To This Comment

suka ok tengok gambar besar2 baru puas hati. hehe.

besar dah alia. dah pandai pok amai2 eh...

sharEna said... Reply To This Comment

haha...cute giler expression Kaisya dpt pegang cat.
suke ko yer dak tecit...klu lebih2 pegang cat kompem ibu babap heheh =p

nanonano said... Reply To This Comment

eheh jeles..
kite payah benor nk amek gmbar 2btg gg budak tecit tuhh.. haishhh..

antalya said... Reply To This Comment

eksaited giler dia dpt pegang cat. auntie suka la gigi 2btg kamu tu kaisya.kiuttt sgt

Ann said... Reply To This Comment

Intan, alia memang suka kalau suruh dia pok amai2. boring tepuk dengan tangan, dia tepuk kat lantai pulak. hihi.

Ann said... Reply To This Comment

Sha, kalau ikut aku memanglah tak suka kucing ni. boleh tengok tapi tak berapa gemar pegang bulu dia. klu kaisya pegang lebih2 sure aku babap punya. haha.

Ann said... Reply To This Comment

Na, 2btg gigi bawah senang nk ambik gambo. tapi 2 btg yang atas tu, bukan setakat ambik gambo, nak tengok pun susah.

Ann said... Reply To This Comment

Yun, memang sangat excited dpt pegang cat. selagi tak pat pegang, selagi tu dia kejar kemana cat tu pergi.

RijaalunZ said... Reply To This Comment

hahaha...suke sementara...xtaw memanjang menangis...huhu

Ann said... Reply To This Comment

Uncle Sam,
Kaisya nangis je sebab tak kenal muka. Cuba selalu2 datang sini, sure Kaisya ingat, n tak nangis bila kena dukung. hihi.

Post a Comment