Blogger templates

Nota untuk anak ibu~

Alia Kaiyisah,
Selamat Ulangbulan ke-11.
Semoga membesar dengan sihat, dan sempurna.
Teruslah menjadi sumber kekuatan ibu dan daddy dalam mengharungi kehidupan ini.
Kami sayang kamu, banyak2.



Jangan masam2 mcm ni. Mendung hati ibu kalau balik kerja tengok muka kamu mcm ni.




Selamat memerhati dunia, wahai anak. Nikmati semua perkara yang berlaku di sekeliling kamu. Semoga bila besar nanti, kamu akan lebih bersyukur dengan kehidupan yg kamu ada.





Ohh. Sebulan lagi Alia Kaiyisah akan menginjak ke-angka 1. *suka*. So, pada sesiapa yg sudi meraikan sebeday Kaisya, tinggalkan address so that boleh hantar invitation card. Kalau segan nak tepek sini, boleh send ke sini ya.
Until fingers meet the keyboard again. Tata!


9 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

alahai tringinnye nk pergi..
ley jumpe semua blogger mommy..hehe
tp apekan daye..diriku terlontar jauh disini..
huhu :(

Ann said... Reply To This Comment

Na, alahai. Mana ada jauh. Mai sini sambil jalan2 sure tak rasa jauh. Hihihihi.

Intan and The Boys said... Reply To This Comment

kalau la dapat pi...indahnyaa!!!!

Ann said... Reply To This Comment

Intan!!

Cepat pujuk Encik Alang mai jalan KL. Leh jumpa Khalish!!!

Dayu said... Reply To This Comment

dah besar dah alia
nak sambut birthday

macam nak pegi, boleh jumpa geng2 blogger
tp mcm segan..malu la pulak

Amiizaa2001 said... Reply To This Comment

happy 11th month aliya:)
sekejap jerk dah besar comei lote:)

muahh muahhhh dari auntie:)

@ MaMa ALyA @ said... Reply To This Comment

happy 11 month old dear alia..
next month dah cukup sthnkan..same goes to alya here.. hehe.. mari kita sama-sama jemput menjemput untuk besday party masing2 yer.. hehe..

btw untie nak juga pergi...ibu alia email untie disini yer.. shasha_pcmc@yahoo.com..insyaAllah takde aral untie pergi yer ngan yaya..:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

umah raihan kat mana ye?

sharEna said... Reply To This Comment

apasal aku tertinggal entry yg nie hahh?

cube ko jemput aku bg kad kt alamat nie...hahaha ayat x hengat ehhh...=B

Sharena
No.74 Jalan 1/1, Taman Ixora, Bdr Baru Salak Tggi, 43900 Sepang Slgor

Post a Comment