Blogger templates

R.A.N.D.O.M

Sebelum itu, kita mulakan dengan yang ini.


Yeay!. Its back. Get ready to terjah the sales.
Psycho gila kan?. Siap buat note buh dekat board lagi tu.

Untuk Maksu Nad yang post comment semalam tu, sila jamu mata dengan gambar2 Alia Kaiyisah ini ya. Harapnya cukuplah bekalan ini sehingga cuti Aidil Adha nanti.
Owh. Heaven-nya dapat gigit2 handphone daddy.
Ops. Ibu, kalau dady comes, please let me know ya.


..and oh. Ok. Daddy is here so Kaisya kena jadi good girl. Handphone letak tepi and pegang remote control. Channel must be PHD or Cartoon Network.


The other day, we bought V-tech pre-walker for Kaisya. But..

but..



Tudung saji ibu jugak dia nakkkkkkkkk.
Sabar aje lah.

Ini satu lagi. Favourite Kaisya buat masa ini.


Hoyeh. Syok duduk dalam bakul.
Ops. Ibu panggil bakut, daddy panggil basket.
:D


Percubaan posing untuk Majalah Pa&Ma.
Walker & Tricycle tersadai elok belakang sofa. Basket jugak dia nak.


And, the MOST favourite pictures of all,


Si botaks kesayangan saya.
Kenapa botak ada 's'?
Sebab dua2 botak. Hahaha.
Ampun yang..



..T.H.E-E.N.D..

18 busy bees:

@e_da said... Reply To This Comment

alololooo comelnya dia snyum nampak 2 gigi dia...

mamamarissa said... Reply To This Comment

ann, dah berapa btg gigi kaisya??? suka tul dia dok dlm bakul tue, sama la si debot saya tue...apa yg syok sgt pun tak tau :D

Ann said... Reply To This Comment

Eda, sejak2 dia ada gigi ni, memang sengih semacam aje.

Ann said... Reply To This Comment

Jue, Kaisya ada 4 btg gigi yg dah keluar. Dua atas + dua bawah. Satu lagi baru nak keluar. Dah nampak sikit. Gigi atas jugak. Hihi.

Itu sbb dia suka sangat senyum sengih nampak gigi. saja nk tayang gg dia agaknya.

Dayu said... Reply To This Comment

anak..ohh..anak
ibu ngan ayah belika mainan best2..bakul, hanger jugak yang dia kejar..
rasa mcm nak belikan bakul besar2, bagi dia mainkat dlam je

Cik Nad said... Reply To This Comment

Unt0k mncuk0pkn bkaln rndu kmi be'3' drumh nie,,,
#Balikla kmp0ng..
#windulh...
#grandpa,grandma and Aunty Nadia will 0lways l0ve you..
~MUAH~

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

comel comelll
germmm
bambammmm grrr
nak baby gurl
nak baby gurlll
aiyak ngeee

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

raihan..

rafiq pn camtu
dah beli menan..bakul baju n periuk belanga gak menan dia haihhh

Ann said... Reply To This Comment

Dayu, pernah terfikir jugak nak belikan je dia bakul besar. kalau dia xnak main, bole ibu buat tempat simpan kain baju. hahaha.

Ann said... Reply To This Comment

Cik Nad, next week kitorang balik kampung. Jumpa nanti yer.


Kaisya pun sayanggggg Cik Nad. Muah. Muah.

Ann said... Reply To This Comment

Rose, hihi. takpe Rose, dah bole starts planning for another baby. hopefully kali ni baby girl lah yer. hehe. me pray for you.




*ehem. kita pun tetiba feeling2 ada baby boy. best. best.*

antalya said... Reply To This Comment

hohooo blaja bejalan guna tudung saji ke? sakit la pinggang kamu tu kaisya syg oiii.tp bebudak mmg cenggini la kan.kita beria2 beli mainan utk dorang.penyudahnya brg kegunaan dlm umah jugak yg dorang wat mainan

sharEna said... Reply To This Comment

puas tgk gambo kaisya manyak2...kiss anT satuuuu!! mmuahhhsss...

asek hepi je tgk kaisya nie tau. jeles anT...

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

hihi tak pe raihan.
ok nurul jwb soalan raihan :)

1) scott emulsion kalu kat botol dia tulis utk umur anak setahun above kan? tp sebenarnya boleh beri pd under 1 year. sbb dah kaji dan tnya org yg jual benda ni direct ari tu. yg tnya kan ummie ngah raina. bg dua sudu sehari sekali. raina minum yg perisa oren bukan yg color putih tu. sctt emulsion pati minyak ikan ni utk elak anak kena jangkitan mcm flu, demam semua.

2) appenton cari yg umur newborn yg jenis cecair yg di campur dlm susu. appenton ni fungsi untuk tambah selera mkn anak.

3) rebina nurul bg sukatan 3 atau 4 ouz je sekali minum. tak boleh lebih. sbb raina sebelah siang dah minum glukose :)

4) ypgurt jenama nestle low fat. tak silap nurul nestle rasanya. lupa pulak. yg selalu belikan stok yogurt papa raina. hehe. raina paling suka perisa manggo :)

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

ada apa2 nanti raihan tanya la ye. Alhamdulilah raina mmg kuat mkn raihan. mkn bubur tak cukup buat sekali masak abis selalunya

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

glukose tu air glukose ada perisa oren, grape, dan biasa. dlm tin biru. tahu tak? :) utk utk energy raihan

Ann said... Reply To This Comment

OK. noted.

TQ Nurul utk semua info.

will update penerimaan Kaisya to those things, later ya.


thanks again.

ღnFashyaღ said... Reply To This Comment

ann, husna pun sama, penat2 beli mainan, plastik, tappawe, mende2 lain yang dia nak..bagus betulkam

Post a Comment