Blogger templates

Here it comes..

ngeh. ngeh. ngeh.
sudah boleh tarik napas lega.




dan sudah boleh duduk relax2 sambil minum kopi.
ada yang nak join?
hihi.

8 busy bees:

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

tak phm maksudnya lah raihan. hehe

Ann said... Reply To This Comment

hehe. Nurul, refer last entry. raihan ada cerita ttg red flag yg tak muncul2 sbb dah past 7 days. hahaha.

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

owhh..ingatkan alia kaiyisah nak dpt adik ;)
zuris tak dtg2 lagi sejak preggy haritu.huhuu

Ann said... Reply To This Comment

Zuris,
leh tarik napas lega nih. bukan tak nak, tp masih belum sedia. hihi.


wah!. x dtg lg dr deliver hr tu?. bestnya. kita genap kaisya 100days terus dia mai. :B

nanonano said... Reply To This Comment

hahha tiap2 bulan menunggu saat2 bendera naik adlh saat2 yg mdebarkan,
huhu :p

Ann said... Reply To This Comment

tau takpe na. lewat 1 hari dah mcm setahun menunggu. huhuhu.

sharEna said... Reply To This Comment

seb baek guwe pakai protection. x perlu pening2 debar2 x tentu pasal heheh =D

Ann said... Reply To This Comment

owh. sesungguhnya protection itu penting. sbb tak perlu la nk pening2 tiap kali beralih bulan. :p

Post a Comment