Blogger templates

Last Call.


Address sudah kasi edit supaya takde orang datang malam2 mintak hutang. ngeh ngeh.
Last Call. Thehehe.
Utk mommies yg dah dijemput thru email/invi card/FB, harap anda lapang utk datang. Kalau ada yg tertinggal, harap dimaafkan. Untuk Sharena, Yun, Dayu, Hannah, Jue, Rose, Yat, Eda, Nurul & Zaza, hopefully kita berpeluang utk gathering and kasi jumpakan anak2 kita, Insya-Allah.
Happy Holiday yu'oll!.
:)




15 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

woww!! dayu, yun, hannah pon ade. itu dah cukup baek!! kene bwk dslr habi nih tangkap gambar juta2...keh kehh =p

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

tak jemput kysha pun.
hehee

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

alamak. semua nama den tak kenal. wekkeke takpe nnti leh kenal2..

insyaallah if ade rezeki ktia jumpe k raihan

Ann said... Reply To This Comment

Sha,

bwk jgn x bwk. leh amik gambo juta2 pastu tepek kat belog eh. eh.

Ann said... Reply To This Comment

kyshaaa..

anT tertinggal nama kysha lah sayang. ajak mummy & daddy dtg tau. nk jumpakan kysha dengan kaisya. mesti sweeet.

Ann said... Reply To This Comment

Rose,
takpe mek rose. kita kan kenal. hehehe. nnt kita kenal2 lah eh. :)

Momma Qiestina said... Reply To This Comment

yeahaaaaaaaaaaaaa tunggu ye esok D90 antie yat mengganas snap peek bufday gal :)

hope dapat snap momen terbaek for u all.kalo hasilnya nan ado nak mintak maaf sesiap ni.hihihi..

mama alia, nti emelkan hp no boley?

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

InsyaAllah. mmg plan nak pergi tp pagi2 tu nak pi melaka anta adik ke kampus. hrp2 settle semua cpt then terus ke putrajaya.

antalya said... Reply To This Comment

maaf Ann.km xdpt dtg.anyway thanx so much atas jemputan istimewa tuh.cute sgt invitation card tu

@ MaMa ALyA @ said... Reply To This Comment

kita sambut birthday both Alia & Alya pada hari yang sama.. huhu.. sory alia shayang untie tak dapat dtg..

untie doakan semoga alia terus membesar membesar menjadi anak yang solehah dan sentiasa dilindungi oleh-Nya...

enjoy your party k.. :-)

yaya+frdz+auf said... Reply To This Comment

Auf? hehehe.....

Hannah Johary said... Reply To This Comment

Will be there. Sedang membalut hadiah Alia ni. Hihi.

Will come with Yaya-Auf. Dijangka akan tiba rumah Ann jam 3. Then after that kena ciao awal sebab nak pergi rumah Nurul-Mama Alya pulak.

Other bloggers, jom jumpa! Mesti happening!

@e_da said... Reply To This Comment

ibu alia.. minta maaf sgt2 kami tak dpt dtg besday alia.. kami balik kg .. auntie doakan alia jd anak yg bijak dan berguna ya..

::( ';')جو أمير(';' ):: said... Reply To This Comment

salam & hye ibu Alia Kaiyisah..

salam perkenalan dari ur nebors.. hehehe.. pasni leyh lah apdets story kan..kan.. :)

Ann said... Reply To This Comment

Jue,

Salam kenal nebors. :p



Lepas ni sure cerita pegi piknik pun masuk blog. Then sama2 baca n sama2 gelak bila jumpa. :B

Post a Comment