Blogger templates

Nasi Goreng dan Tandas.

Suka hati bila dapat makan nasi goreng yang sedap, walaupun harga mahal sebab aku rasa boleh dapat 2 pinggan nasik kalau makan kat kedai biasa.
Dan lagi bertambah suka hati bila lepas makan nasi goreng, masuk tandas tengok bersih, wangi siap ada tisu tandas lagi tu.
Ohh. Aku memang suka pergi makan tempat mcm ni. Selalunya, dah lah makanan tak sedap lepas tu tandas, erghh. Malas ulas panjang2.
Motif?. Nak bagitahu nasik goreng USA, Restoran Ayam Kampung di Giant Nilai memang sedap. Ibu Naurah mesti tau sebab itu kawasan permainan dia je tuu. :p
Gambar ihsan Pakcik Gugel.

10 busy bees:

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

nie setiap kali g kedai mkn mesti melawat tandas ek?
;P

Ann said... Reply To This Comment

hehe. tengok kedai jugaklah zuris. kata nak ganti pengacara JJCM kan. musim baru kena buat perubahan, pegi makan dan lawat tandas sekali. hihihi.

Intan and The Boys said... Reply To This Comment

ya Allah...nampak sedap ok nasi goreng tu...
(kecur air liur ni)

nanonano said... Reply To This Comment

ape motif lepas mkn g tandas tuu??
cpt benor proses penghadamannye :p

Ann said... Reply To This Comment

ops. adakah kita dah membuat seorang ibu mengandung kecur liur dgn gambo ni?. Ampun intan yek. Takpe, mlm kang minta En. Alang belikan eh. :)

Ann said... Reply To This Comment

haha.

Na, itu bahan2 yg dah dikumuh sebelom smpai kedai. kata hari2 makan kan..


:D

antalya said... Reply To This Comment

if mkn kt luar sy akan cuba elakkan msk toilet lepas mkn.coz mual hahaha

Ann said... Reply To This Comment

Yun,

bagus jugak idea tu kan. tapi Alhamdulillah setakat hari ini OK lagi lah masuk toilet after makan. :D

zaza said... Reply To This Comment

kedai tu kat dlm giant atau luar giant? za sll gak ke sane. suke pegi ayam penyet kat luar tu. tak prasan plak kedai ayam kampung. ehe..

sharEna said... Reply To This Comment

aku pernah makan situ. tp x try lg ng usa. len kali aku try pulak ehh..

btw kad besday kaisya da sampai opis. tq =)

Post a Comment