Blogger templates

After 7 days.


After 7 days. husband will starts his 6mth course
After 7 days. no more sleep-partner.
After 7 days. alia Kaiyisah has to be at home with new babysitter.
After 7 days. to do all the house chores, pay the bills, doing the grocery shopping by myself.

ohh. can i hold the day so that hubs will have more time for us?.

:(


Hannah!. Seems like me cannot join the gath since hubby is not around. I ni penakut bila drive masuk KL area. :(



15 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

weh. ko da unpaid leave da ker? bile masok keje balik?

x bestnya klu habi xde kan. aku pon x suke. dia g team building aritu 3 hari pon da mcm org sasau aku..kah kahh

yaya+frdz+auf said... Reply To This Comment

sabar Ann.... u can do it! even mmg tak seronok kalau huusband takde .

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

memanglah tak best kan?
tambah2 nak handle anak sorang2.
tp..kita kan supermommy.mesti boleh punya!chaiyuk2 ok!
:)

Ann said... Reply To This Comment

Sharena, belum lagi. starting march baru unpaid leave. tak saboooo. kih kih.


yaya, cuba utk bersabar lah ni yaya. nak buat mcm mana kan. dah lama sgt duduk kat comfort zone. so kena buat perubahan.

Ann said... Reply To This Comment

Zuris!.

yeah. kena pinjam semangat kawan2.

:(

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

betui
sy ni if hubby otstesen 2- 3 ari pon rasa semcam
ni nak berjauhan lama2 mmg takleh larr

Ann said... Reply To This Comment

Rose,

terpaksa nih. huhu.


berserah je la hoprfully everything ok time dia takde di sisi kami.

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

AAN JOM NURUL AMIK KAT RUMAH. KITA PI GATHERING TU. NURUL DAH BIASA DRIVE DGN RAINA KALAU PAPA DIA OUTSTATION. JOM SERIUS NI

Intan and The Boys said... Reply To This Comment

sabar ye Ann. :( kita tumpang simpati. bukan senang nak handle anak sorang2.

antalya said... Reply To This Comment

yakin boleh Ann. permulaan je rumit sket coz nk biasakan diri kan.insyaallah 2minggu pastu dh tak kekok dah.insyaallah

::( ';')جو أمير(';' ):: said... Reply To This Comment

ala.. takpe Ann.. umah jue dekat jer.. boring2 meyh datang umah.. pasal gath tue.. jue pun terinmgin nak join.. kalo jue leyh g.. leyh la kite g sesama kan.. pape nnt jue apdets dgn Ann.. erm.. hubby Ann gi 6mths course tu utk ape yer.. ??

Apepun hope Ann bertabahla.. skarang nie mase sgt pantas berlalu.. dun worry keyh.. jue yakin Ann bleh hadapi semua nie dgn relax jer.. :)

mamamarissa said... Reply To This Comment

aduhai...kalo jue ada kat tempat ann...mmg tak terbayangkan :(

apapun, jue harap ann kuat & tabah ya...kan ada si bff kaisya jadi peneman...kami, kawan2 blogger pun ada utk berkongsi rasa & memberi semangat...insyaallah, semua akan jadi lancar & mudah :)

ann, mmg nak jumpa sgt ann & kaisya...bila ya??? jum jum jum :)

Dayu said... Reply To This Comment

laki takde mmg tak suka
jgn kata dia takde berhari2, dia kuar malam2 pun macam tak nak bagi
tp kalau dah keje nak buat camne

alahh ann
takde org bleh temankan ke
adik ke?? sape2 lah
aritu tak dpt dtg bday alia

tu nurul dah offer nak amik tu

Momma Qiestina said... Reply To This Comment

alahaaaaaai 6 mths ye pasni daddy kaisya takde? kemana?

takpee u can do it my dear :)
nak kasi pinjam semangat meh..meh..hihihi. * semangat lah sgt*

ai pon dah kena get ready ni.weekend ni papa qies kena naik kapal dah.back to berdua ngan qies..

ye if busan meh bwk kaisya lepak umah qies.kita ,ain-main sama.

Hannah Johary said... Reply To This Comment

Yeay Nurul nak pergi pikap. Cepat kata Yes!

Ann takde tak best laa. :(

Post a Comment