Blogger templates

Alia Kaiyisah turns 1.

Yeay. Anak ibu & daddy sudah toddler. Lepas ini kena tidur bilik sendiri okey. :B
Alhamdulillah. Majlis berjalan lancar. Alia Kaiyisah pun boleh tahan behave-nya. Cuma petang2 sikit tu dia sudah mula cranky sebab mengantuk. Lepas itu, ibu pulak lupa bagi dia susu. Sorry sayang. :(
Kawan2 ramai yang datang meraikan. Terima kasih banyak2. Especially to Yat Momma kepada si gorjes Qiestina, sebab sudi jadi photog kami. Qies comel sama mcm dalam gambar. Alia geram dengan pony-tail dia agaknya. Tu yang asik dekat2 dengan Qies. Risau je dia dok tarik ke hape, tangan si Alia tu kan laju semacam jer. Btw, tak sabar nak tengok gambar time Qies kiss Alia. So comelll. Qies good girl, dengar je arahan mama dia. Kata anak photographer, kan?. :D
.: Hasil tangan Yat yang pertama. Sangat suke gambar ini :.
Hannah mummy si mata bundar, Myiesha datang dengan Yaya bonda A'uf yg handsome dan berambut curly itu. Kami salam laga pipi macam long lost friend yg baru berjumpa buat kali pertama. Best. Hannah tetap macam dalam blog, comel dan banyakk cakap. Myiesha sangat adorable dengan romper maroon [ke pink?. haha] sedondon dengan mummy-nya. Yaya and husband maintain rowk. A'uf nampak besar compared to dalam gambar. Sangat handsome in real. Geram rasa nak dukung tapi segan pulak. :)
Petang sikit tu, Rose ibu Rafiq datang dengan husband. Jauh dr Shah Alam nun. Thanks. Rafiq, as usual kalau ambil gambar mesti nak senget2 kepala. Kelakar. Chatting dengan Rose macam kawan lama. Tak rasa langsung yang kita ni baru je kenal.
To Yat, Hannah, Yaya & Rose, thanks for the gifts. Really appreciate dengan kedatangan kalian kerumah kecik kami.
Oh. Lupa. Lupa. Sempat berkenalan dengan blogger baru, Jue. Ibu Aliff. Jiran sebelah rumah kami. Hiks. Lepas ni kita story macam2 dalam blog, then kalau jumpa boleh la kita sama2 gelak. Nice knowing yu, btw. And thanks for coming.
.: Us : Blogger Mommas :.
Buat Sharena, Nurul dan Jue, mungkin belum rezeki kita untuk jumpa. But who knows lepas ni kita boleh gathering and kasikan jumpa anak2 kita sambil posing2 ambik gambar tepi tasik pulak kan?.
Mesti syok.
Tiada gambar yang diambil sendiri sbb compact camera sudah jahanam terkena air liur Alia Kaiyisah. So, jika ada gambar2 yang sempat kalian captured, share-lah si sini ya.
Gambar2 lain, kena tunggu dulu ya. Till then.
*Terima kasih dr kami sefamili utk semua yang datang*

18 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

ibu alia kurus skali,
apekah rahsianye>>
hahaha jeles neh,
kalau na ade join, konfirm xmuat gmbar :p

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

yelah kurus btol.menjeles aii..huhuu...

dah setahun kaisya
selamat ulangtahun syg :)

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

hepi besday ye alia. sori auntie tak dpt dtg. dah sampai putrajaya. puas pusing2 tapi tak jumpa rumah. terkilan betul. alahai.

misha.w said... Reply To This Comment

happy birthday alia. :)

Ann said... Reply To This Comment

Cik Puan Na, sila lah jangan jeles dgn saya ini. Sesungguhnya x best bila kurus sangat taw. :(

Ann said... Reply To This Comment

anT Zuris, tq. ibu kata azam next year nk bg badan gemok. hihi.

Ann said... Reply To This Comment

Nurul, minta maaf ya sbb raihan pun takde tinggalkan phone no kan. mungkin takde rezeki lg nak jumpa. Insya-Allah lepas2 ni kita plan utk gathering pulak key?.

Ann said... Reply To This Comment

Tq anT Misha. :)

sharEna said... Reply To This Comment

Ann, si Yaya pon last minute sms aku mintak no.fon ko. seb baek henpon habi ade kredit. klu x mmg x berbalas la sms dia. heheh...

mase tu aku dah siap pakai baju nk pegi rmh ko. sedih oooo cancel last minute =S

Momma Qiestina said... Reply To This Comment

huwawawwawaa words anak photog gorjes tu tak menahan :P

btw gambo si qies tgh kiss alia dah ditempek.hehee.yang the rest nanti tgk dalam DVD eh dahlink.hope u guys lioke it!

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

tu la ann. mama raina ni siap nangis2 mcm budak2 ckp kat papa raina " nak jumpa kwn lah"

papa raina ckp " abis dah tak jumpa rumah mcm mana nak pergi?"

haha. mmg tak ada rezeki nak jumpa lah aan.

tu yg papa raina pujuk2 bwk kami pi tgk wayang. alahai. terkilan betul lah.

Dayu said... Reply To This Comment

sorry
tak bleh nak dtg
penuh ngan family event je wiken ni
maaf ye
lain kali mungkin

lylieiqmal said... Reply To This Comment

wawawa...seronok nye... 2nd yearnye celebration nk join juga la...mesti seronok....

hapy bufday alia.....

mamamarissa said... Reply To This Comment

ann, jue tgk gambar bday party kaisya kat blog yat td...wah!! sgt meriah, terasa rugi sgt tak dpt join...apapun, suka tgk kaisya...cute sgt...harap marissa dpt jumpa kaisya nanti ya :)

Amiizaa2001 said... Reply To This Comment

happy birthday alia...muahh muahhhh:)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

waa kita lom wat entry lagi sbb baru masuk keje
kamera lak ngan hubby semalam dia g site, kene amek gambor pasal keje dia..nnti kita upload raihan amek k..

thanx jemput kita..
pas balik dari umah raihan kami ke umah member hubby...percint brapa ntah..lupe..huhu..

thanx ann..siap tapaukan laksa johor..wuwuwuw...cute sgt kaiyisah..nnti kita buh gambor dia senyum cute k..:-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... Reply To This Comment

cantik kek tue

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

jom join gathering aan. nak jumpa alia.

Post a Comment