Blogger templates

Apakah?.

Tengah syok2 membelek blog. Terlintas mahu buka Encik Nuffy. Check analytics. Tiba2....


'perut ibu kedepan'


Siapa lah agaknya yang type keyword gitu ye. Terus aku raba perut kot2 memang kedepan. =s


...
...
...
...
...
...
...
...
...

Erk..



Perut aku kedepan ke?.
=D


2 busy bees:

nadia said... Reply To This Comment

haha..dia nak search kalo perut ibu ke depan,dpt anak ape kot..

kalo tak silap,kan ade org ckp perut membulat ke dpn,boy..perut membujur ke bwh girl ..

sudah..ade org dok tenung perut dia je la tuh dr tadi tuh..haha..

@ MaMa ALyA @ said... Reply To This Comment

haha..lawak pulak ann.. mungkin dia nak cari tips mcmana nak kempiskan perut ibu yang kedepan.. tapi yang pasti perut ann tak kedepan.. jgn isau... kekeke..

Post a Comment