Blogger templates

Blogger Momma Meeting. Vol 2/2011.

Erk. Sudah macam tajuk entry Mama Kakal je ni. Hihi.
Tak kisahlah tu. Janji nak update jugak dalam belog. Oh, harus ada yang tertanya kenapa terus pergi ke Vol. 2, idak Vol. 1 dulu kan. Hihihi. Vol. 1 ke Splash Park tengah hangat sekarang ni. So ai tunggu suam2 kuku dulu baru update versi aku pula. Lagipun versi aku tak semeriah Blogger Momma yang lain, sebab daku bwk kamera kecik masuk dalam beg disamping satu lagi yang BESAR PUNYA. Siapa lg kalau bukan si anak dara yg aktif ke sana sini sampai nak on button camera pun tak sempat.
Gambar lama sewaktu CNY

Oi. Dah berzaman baru nak update cerita CNY?. Ahaks, naseblah.
Menyambut CNY di Alamanda, Pjaya since plan nak balik Johor tidak menjadi. Maka kami bawaklah nanny yang menjaga Kaisya jalan2 sambil buang duitnya ke Parkson Alamanda. Terjah handbag smpai pitam haku dibuatnya. Pusing2 ntah berapa kali tak juga jumpa idaman kalbu.
Si kecil main2 dengan janggut Dragon Lion.

Aku nak bagitahu yang aku sekarang sedang mencari beg-beg serupa LV. Tapi yang imitation punyalah sebab nak beli yang original kurang2 harganya serupa dua bulan gaji aku. Sayang weh. At last nanti masuk dalam drawer juga bila dah bosan pakai.
Ada tahu mana2 blogshop jual imitation handbag?. Haha.
Akhirnya. Sudah tak takut sama janggut Dragon Lion. Siap ditarik2 lagi sampai putus.


Rasanya aku mcm sudah tersasar jauh dari tajuk entry sebenar. Actually mahu tunjuk gambar ini saja,


BM Meeting @ Wetland Recreational Park semalam. Potluck oleh Mama Qiestina n friends. Aku?, bawa perut dan Kaisya saja. Ngeh ngeh. Dan owh, salam perkenalan Farah. Adam debot mmg photogenic. I like!!
Serius cantik oh kalau nak piknik sini. Kepada kekasih, jangan lupa planning piknik-sambil-memancing kita ya. Nanti ai survey kot2 boleh BBQ kat situ. Bolehlah kita bawak khemah sekali. Tidur barang semalam dua. Bagi can kat laki2 kita jalankan agenda diorang pulak.
Baik punya proposal. Harap laki2 korang segera luluskan.
:p

15 busy bees:

Yu'xan Lee said... Reply To This Comment

Hehehe sure laki2 pon bergathering jgk kn nnt, kihkhi...

sharEna said... Reply To This Comment

kat mane weh wetworld nih? pesal aku x pernah pegi nie? hahaha...

habi aku x minat mancing. aku minat. camne tuhh?? ahahaa =p

nanonano said... Reply To This Comment

laki aku anti mancing, hahaha
tp psl bbq tu mcm xsesuai kot ade ank2 kecik ni,
cm cerewet sket,
xpe kite bwk je mknn yg dha siap.
smpai sane mkn2 jek smbil gosip2 yekk..
xsbr dah nehhhhhhhh..
cepatla ms berlalu...huhuhu

Dayu said... Reply To This Comment

suami aku pancing pun tak penah ada
dia mana minat benda2 gini
tau nyer merempit ngan kete dia tu

tapi kat mana ni??

ok ann siapkan proposal siap2
nanti carik tarikh je

hah amik kau
perancangan sepanjang tahun dah tersedia. sediakan badan je

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

b ai pun tak suka mancing.
haa..kalu wat bbq,diorang lah masakkan.ada gak kerja diorang tu kan ;P
kat ne wetland tu ann??

Ann said... Reply To This Comment

Zura : aktiviti utk laki2 kena ada kalau tak sure depa mogok tak nak bawak g gathering lagi. haha.

*****

Ena : uiks. Wetland lah. hehe, kat putrajaya lah dear. dokat yo dr umah den.

habi ai pun tak tau suka mancing ke idak. sbb tak pernah ada pancing pun kat umah. ;p

*****

Na : ahaks. syuhhhh, kasi masa cepat sket berlalu. cop, na kena masak special sket ah kan sbb ramai nk rasa air tangan orang jauh. ;p

*****

Dayu : ehem. mcm kena buat another proposal utk buat gath dekat tpt lumba keta pulak. ngehngeh.

tengah gila gathering ni. proposal masuk tetiap bulan. :D

Ann said... Reply To This Comment

Zuris : Wetland kat putrajaya lah yang. dekat je dengan area umah. psl BBQ tu x tau lah boleh ke idak. tp mana syok BBQ siang2 hari, panas gila situ. BBQ umah ai jek lah.


mahu? hihi.

sharEna said... Reply To This Comment

oo...situ kaa? aku tau ade tp x pernah terjah. ok ek? k nnti aku usha pulak =p

antalya said... Reply To This Comment

eh ingatkan hubby I sorang jer yg nk mogok..ramai eh.so next gath better kita sediakan agenda menarik utk kaum bapak ank2 kita juga yer

nurul aziyana said... Reply To This Comment

hi ann, salam kenal
meeting lg?aduh jeles bul ngn geng2 belah atas ni

Momma Qiestina said... Reply To This Comment

EEEEEEEEEEH EH tu macam semalam gath :D


kikiki.besh kaaan kita kejar2 anak kat wetland semalaaam kann..tak puas nak borak coz bz kejar budak br dapat kaki niee.grrrr!

lenkali kit gusip agi eh..

Ann said... Reply To This Comment

Ena : sila pergi usha. nanti buat entry dlm blog. hehe.

*****

Yun : itulah sbbnya. dah banyak kali ikut isteri karang ada yg mogok pulak. sebelum depa buka mulut baik kt sediakan aktiviti utk depa sekali. sekurang2nya takdelah dia boring duduk saja tengok bini bergosip kan. ehehe.

*****

Yat : hiks. mcm bau2 je kan ada gambar kita dlm belog. thanks tagged dlm mukabuku. ai copypes situ je. len kali kita piknik agi eh. tak sempat bawak pape semalam. malu jer. hehe

Ann said... Reply To This Comment

Nurul : salam kenal juga. eheh, selagi ada yg nak meet, lets meeting aje lah sampai muntah. hahaha.


*tengah dlm mood jumpa blogger. kekeke*

evyn4ever said... Reply To This Comment

wah nanti kita pergi yok!

::( ';')جو أمير(';' ):: said... Reply To This Comment

Ann.. anda di tag.. sile ke sini utk amik tugasan yer dear.. :)

http://jueamer.blogspot.com/2011/02/contestsi-manja-mandi.html

Post a Comment