Blogger templates

Dulu FaceBook, sekarang FaceBlog. Tapi keduanya ialah FB.


First time dengar tentang faceblog. Dulu2 masa zaman kegemilangan facebook, aku yg sememangnya sedikit buta rabun IT ni tidaklah terlalu fanatic sangat sehinggalah saat mengenali mama2 blogger.
Bila tahu saja tentang FB yang satu lagi ini melalui blog mama blogger ini terus rasa nak men-join-kan diri. Hopefully selepas ni secara tidak langsung daku akan bertambah rajin untuk meng-update. At least 1 post a day. Boleh?.
Meh sini kita share sikit tentang Faceblog. Tujuan ianya diwujudkan ialah untuk mengumpul dan membina 1 komuniti blogger di Malaysia (khasnya) dan dunia (amnya). So no need lah kita create banyak2 group dalam Facebook, join Faceblog saja boleh dapat kenal lebih ramai lagi blogger. Yang sudah jadi mama, atau dalam proses jadi mama, atau yang belum jadi mama, for sure semua ada. ;p
Saya sudah, anda bila lagi. Jom kawan2. Mari meriahkan dunia blog kita. Pheeewittt!.



5 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

feeeewittt..
target 2entry perday,
berjayakah?? hahahhaha

nurul aziyana said... Reply To This Comment

kiter pun dh join

Ann said... Reply To This Comment

Na : mu memang sure berjaya. sbb mu rajin meng-update. daku ada sikit malas. hahaha.

*****

Nurul : bagus babe. sama2 kita memeriahkan dunia blog eh. [sambil2 buat duit. hehehe]

Dayu said... Reply To This Comment

jom!!! barulah lagi meriah
semua kategori dalam satu kominiti
barulah
betul2 ukhwah

Ann said... Reply To This Comment

Dayu : yeah!. thanks for support. ehehe, gaya mcm daku yang create faceblog itu kan. :p

Post a Comment