Blogger templates

Hujung minggu bersama yang tersayang.

Oh. Yang tersayang satu lagi itu masih di dalam tahanan di Muar ya. Jadi sesi ini cuma bersama kesayangan yang ada2 saja.
Plan kunun tak nak keluar. Mahu duduk dirumah kemas apa2 yang patut supaya nanti tidaklah sampai meninggalkan sayur busuk dan ayam keras kejung di dalam peti ais. Tapi nan hado. Kaki sudah gatal nak pijak lantai kedai runcit Kaisya (bak kata Mama Qiestina. hihi).
Oh gambar blur sebab ambil di dalam kereta, car park bawah tanah Alamanda Putrajaya.
As usual, budak kecik ini mana boleh bagi dia coklat. Memang feveret. Itu sebab sampai comot2 muka. Daku sudah malas mahu lap2 kasi comel. Nasib baik time ini sudah mahu balik rumah.
Kaisya : Cik Dib, 1. O-N-E, one.
Cik Dib tunjuk 3. Kaisya sudah pening lepas itu.
Makan tengahari di food court Alamanda. Nasi goreng was so-so. Tapi telur bungkus memang sedap. Air tembikai gelas besau kongsi dua orang tak berhabis pun. Sebab tembikai sudah masam. Ikut hati nak je pulang balik. Grrr at last minum air masak Kaisya. Lagi sedap.
Babysitter tak bertauliah Alia Kaiyisah buat masa ini. Tak bertauliah pun terhaga jugak anak aku. Makan pakai elok molek saja.

Motif entry ini?. Daku pun tak tahu. Mungkin cuma untuk pastikan belog ini berupdate. Karang hilang peluang nak kutip 12K.

7 busy bees:

Hannah Johary said... Reply To This Comment

Hahahaha!

12K! 12K! I pun sekarang every night fikir Apa nak update? Apa nak update?

Obsessed gila! Mett pandang dengan mata bulat. :P

Ann said... Reply To This Comment

Hannah, nasib baik my hubby tak ada. so tak dapatlah dia jeling2. tp dia x ada pun bukan selalu update. hahaha.



i x update x apa. tp u kena update. sbb i love reading ur entry. :)

sharEna said... Reply To This Comment

tu adik ko yg atikah tu eh ann? lain sket muka dia kan? spm dia gempak tak?

aku jeles ko dah nak cuti lama...huwaaaaa!!

jgn lupe update blog selalu tau. bile nk jumpe ko sblm ko balik nie? huk huk....

Ann said... Reply To This Comment

ena, atikah UPSAR pun tak lepas lagi. tp facebuking memanjang. sampai seme kawan2 anak sedara dia pegi follow. huahuahua..


yg ini adik aku no. 4. tengah tunggu spm. hopefully result gempak mcm PMR dulu. x mcm kakak dia yg kurang bijak. hihi.


eh ko ni mesti lupa. bukan ke kita ada dating 6hb ni. jgn ko x dtg sudahlah. nk merasa air tgn ko tu. :p

nanonano said... Reply To This Comment

janji ado kan?
klu x berhabuk bru aku msuk sni, hahahha

ehh alia ni nmpak cm tggi jek ehh?
adoi bile dpt jumpe ank dara ni ntah..

antalya said... Reply To This Comment

comot2 mkn coklat pon tetappp jugak comei tuan punya bdn nya

Aan Andes said... Reply To This Comment

hey baju kaisya sama ngan zahra. Haha yg tu pulak perasan

Post a Comment