Blogger templates

Mari bersama tunggang basikal~

Ok. Tak pasti mahu cakap apa.
Yang pasti lepas ini mari ramai2 kita pergi beli basikal. Sama2 tunggang basikal dan mungkin masa itu boleh say hi dengan teman2 belog yang juga menunggang basikal.
Hmph. Kalau betul2 dilaksanakan, mungkin kita boleh minta govt bagi elaun beli basikal utk kita. What say you?.
=p



4 busy bees:

Hannah Johary said... Reply To This Comment

Wahh ni yang rasa nak bawa Myiesha tunggang bicycle di Putrajaya!

Boleh buat weekly meet up dengan bloggers, kan. Sambil ber-chit-chat, sambil beriadah. :)

Ann said... Reply To This Comment

Hannah, sbb tu terfikir kalau tunggang bicycle bolehlah hi-hi dengan momma blogger. sbb sebelum ni drive dgn kereta semua pakat bwk laju2 tak sempat nk kata hi pun. =p

nadia said... Reply To This Comment

jepun walaupon maju mmg budaya diorg bawak basikal..rilek je pegi keja pakai kot smart2 tp kayuh beskal..

mmg sokong 100%..

Ann said... Reply To This Comment

Nad, mana2 pun bwk basikal ke?. pelik eh negara maju tp masih pakai basikal.

Post a Comment