Blogger templates

My Dear Warehouse sale is back!

Wehee!. Yang ditunggu2 akan menjelma tak lama lagi. Tak sabar nak terjah.
Evyn. Jangan lupa dating kita next week okey. Jangan tinggal daku pulop.
Little Princess Tent ini memang cute. Sesuai sangat untuk si princess itu.

Oh iye. Kawan2 yang berkelapangan dari segi masa dan ke-uwang-an dijemput hadir ke warehouse sale ini. Berdasarkan pengalaman mama2 lain yang pernah pergi (termasuk saya sendiri) boleh dikatakan ianya agak worth for money.
Oh kau ni. Bab sale lajuuuuuuu saja.
Berkenan yang ini sebenarnya. Tapi bila ternampak itu kepala hanjing baik punya besau, terus aku kansel.

Dah nama pun perempuan kan. Lagi2 bab berkaitan anak ni. Semuanya nak didahulukan. Kalau nak beli tudung baru, fikir 40 kali sebelum bayar, okey. :p

Nak yang ini juga. Bawa balik kampung so Kaisya boleh main2air sama atuk dalam kolam. :p



Oh!. Ekcelli nak pergi sangat sebab nak survey mendalah ini sajo,


Gatal nak beli baru & yang lightweight sikit. Senang memandangkan nak start travel ke sana sini lepas ni kan. Travel lah sangat. Lagipun sayang nak bawak Si Combi tu masuk keluar public transport. *Alasan*.

So girls, mark your calendar now. Dan jangan lupa mark kalendar suami anda juga. :D

7 busy bees:

Tengku Fauziana said... Reply To This Comment

ana pun baru je krim kt kakak ball kecik2 tu tadi..beli kat tesco....nti nk ajak papa beli kolam kecik tu lak..xpun mcm house tu...hihihih

antalya said... Reply To This Comment

kt mana warehouse sale ni ann??

nanonano said... Reply To This Comment

jgn lupe dakuuuuuuuuu..

misha.w said... Reply To This Comment

kat mana warehouse sale ni ann?

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

daku juga.hihiii

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

ann
info tak cukup
kat mana? bila?

mamamarissa said... Reply To This Comment

warehouse nie kat puchong...bila ya ann??? jue nak cari safety gate...anak daraku sibuk nak ke dapur saja :D

Post a Comment