Blogger templates

RM42 instead of RM135 for a 45-minute Outdoor Portraiture session + One FREE 8R Photo + One FREE Photo CD by DFChannel Photography [69% OFF]

Fine.
Actually aku geram sebab Ena, Dayu dan yang terbaru, Hannah telah pun melakukan photoshoot bersama2 kesayangan mereka. Dan aku tetap tak terbuat since the last time yang cancel masa dengan Bani Jamian dulu. Dek menunggu hubby yang tak sudah2 dengan urusan kerja, sampai lah dia dikurung di Muar sekarang ini. Impian masih juga belum terlaksana.

Sehinggalah semalam masa aku sedang belek2 blog, tiba2 terlihat sisi kiri blog ada iklan berkenaan photoshoot. Its a 69%-off voucher daripada DFChannel Photography. Ya, aku tak tahu pun siapa mereka. Yang penting tawaran mereka itu sangat berbaloi bagi aku yang cuma mahu ber-photo sama itu budak kecil.

Jadilah kan, daripada tak ada. Nanti daddy balik kita pergi buat photoshoot best2 sikit ya nak. Kali ini kamu dengan ibu saja lah nampaknya. Lagipun tak lama. 45 minutes saja.

Kita tunggu saja hasilnya bagaimana nanti. Kalau kamu2 juga berminat, boleh pergi ke link ini ya.


12 busy bees:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

waah sure mantop!

ann,nntikan mac ini ttg posting itu..ehehe

Ann said... Reply To This Comment

Rose!!!!

lama x singgah. majuk dah ni taw. haha.


aihh ai dah x sabo nak wish nih. haha pastikan bgtaw pukul berapa nk publish sb i nak jadik org pertama yg comment. hihihi

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

nak buat gak.tp entah bila.asyik2 tak berkesempatan aje.huhuu

nanonano said... Reply To This Comment

jeles ahhhh!!

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

tunggu hubby dah abis course ann skrg byk photographer yg boleh buat ada mcm2 pakej.

raina dr dlm perut mama dia dah buat photoshoot samapai skrg ni dah beribu gambar agaknya cuma tak byk di publish kan utk simpanan peribadi. moment itu sgt penting ann. hehe

sharEna said... Reply To This Comment

cepat buat!! jgn tunggu2 lagi. eventho habi ade dslr, hasil dr org yg terer fotografi sgt lain ok!

aku sbnrnya suke jd fotografer nih. sllu jgk la kdg2 nk amek gambo mcm gaya2 seni. tp sllu x jd aje. hahaha

Ann said... Reply To This Comment

Na, daku pun menjeles sbb itu nak buat jugak. hehe.

Ann said... Reply To This Comment

Zuris, daku pun mcm itu. dah banyak kali tetangguh smpai hubby pergi kursus. so ni nak buat berdua dulu.

Ann said... Reply To This Comment

Nurul, yang ini pakej murah so buat berdua je lah nurul. dengan hubby nanti carik pakej best2 sketlah. :)

Ann said... Reply To This Comment

Ena, kerana tengok gambar ko itulah buat hati aku membuak2 nak buat jugak taw. cissss.


ehem. itu maknanya ko kena pergi belajar photography. bukan main tembak jer. hahaha.

nurul aziyana said... Reply To This Comment

wah snagt murah wooo..i like..teringin jugk nk berphotoshoot

nurul aziyana said... Reply To This Comment

wah snagt murah wooo..i like..teringin jugk nk berphotoshoot

Post a Comment