Blogger templates

.: Bila hati gundah :.

Sudah 2 hari suami tidak telefon bertanya khabar. Risau. Selalu tidak macam ni sangat. Sebab berita semalam hati jadi sedikit berkocak. :(

Oh. Mungkin "kekaseh" sudah boleh meneka pekerjaan si suami. Sebab sejak asalnya aku memang agak sedikit berahsia tentang itu. Tapi tak boleh tahan sendiri2, mahu luahkan juga sedikit untuk kurangkan gundah dalam hati.
Walaupun kejadian ini tidak menimpa tempat si suami diletakkan, namun ada secalit rasa gusar. Maklumlah, bila sudah ramai2 makan minum pun tidak diketahui dari sumber yang sihat atau tidak.
Semoga si suami berada di dalam lindungan Allah selalu.


Al-Fatihah untuk keluarga mangsa. :(


17 busy bees:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

harap2 dijauhkan timpa kat ur hubby..

aminn

lylieiqmal said... Reply To This Comment

owh....suami ann polis ke? semoge sentiasa dilindungi n sihat sentiasa k

Dayu said... Reply To This Comment

doa yg terbaik ann
insya allah suami ann dilindungi di sana..

sharEna said... Reply To This Comment

Insyallah xde pape laki ko tue. Xyah la nk runsing2 sgt yer Ann =) doa & be +ve always..

nanonano said... Reply To This Comment

wehhh,
aku sok mmg nkg pulapor pun,
sil duk lam quaters sane,
tp 2-3hr ni dia ade inform,
org luar xley msuk sane,
sbb kes ni la..
sorang dah meninggal kan??
xtao la gane sok..

nanonano said... Reply To This Comment

ehh bukan hr tu mu ckp laki mu kursus kt kg ke? kat johor sane?

wardah @ fie shah said... Reply To This Comment

insya'Allah. doa yang baik² ye Ann.

antalya said... Reply To This Comment

jgn risau ye ann.yur hubby xde apa2 tu.kot henpon dia rosak kot.think +ve yer

Hannah Johary said... Reply To This Comment

Risaunya. Hope tak ada apa-apa.

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

mudah2an hubby ann dilindungi.amin :)

Ann said... Reply To This Comment

Rose : tq Rose. serius risau sangat even bukan kat tempat dia diletakkan. ;(

*****

Lylie : ya dear. Insya-Allah, thanks atas doa.

*****

Dayu : thanks Dayu. ;)

Ann said... Reply To This Comment

Ena : mahu aku x runsing, bila dah ada org meninggal pasal tu. nak call tanya khabar tak boleh. tunggu je dia call. huhu. nak menunggu tu yg seksa. huhu

*****

Na : mu turun Kl lg?. dasat muuuu..

ha ah laki aku kat Johor tp risau juga sbb tempat tu pun lebih kurang je kan. risau sbb makan minum bila dh ramai2 mcm tu tak tentu elok ke tidak. ;(

*****

Wardah : thanks babe!

*****

Yun : hubby takleh bawak phone. uwarghhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

Ann said... Reply To This Comment

Hannah : hopefully, ;(

*****

Zuris : thanks a lot, dear. ;)

ajujua said... Reply To This Comment

mungkin dia sibuk, banyak sangat aktiviti kot...
Tak boleh visit lagi ke?

Ann said... Reply To This Comment

Kak Zura : masih x boleh kak. Sedih g\sangat dah ni. Kaiyisah pun asyik sebut ayah..ayah..kesian dia. ;(

AyAnG 'n' AbAnG said... Reply To This Comment

semoga ayah kaiyisah baik2 aje...amiiinn...

ct shah said... Reply To This Comment

salam ann.sabar ye.insyaallah takde apa2 yg tak diingini berlaku tu.think positive k.kita sama2 doa.:-)

Post a Comment