Blogger templates

Blogger Momma Meeting Vol 3/2011 : Makan makan @ Wetland Recreational Park 060311

Alahai. Makin banyak masa senggang, makin jarang update blog. Tak tahu kenapa. Mood blogging sudah kelaut kot.
Btw, thanks kepada semua blogger mommas yang sudi meluangkan masa ke potluck di Wetland Recreational Park semalam. Korang memang best. Sudahlah ada yang first time jumpa, bawa pulak macam2 makanan yang membuatkan nafsu makan aku mencanak2 naiknya. Nak makan segan, sebab ketua belum sampai. hahaha.


Anak dara yang tak reti duduk diam. Gatal saja kaki dia nak kesana-sini. Tak larat nak melayan. Akhirnya, amukan berlanjutan sehingga ke pagi tadi. Penat sangat agaknya.
Oh. First time jumpa Fad yang super comel & Imaan yang asyik sengih saja. Lylie yang sweet & Alya Sofea yang memang pantang jumpa kamera. Xeea yang aku rasa nampak lain sikit dr dlm gambar & Alfiy yang serius handsome macam korean look. Ana, mama Dani yang super peramah. Mira yang mulanya aku macam kenal tak kenal, at last cam jugak bila dia sebut nama Cyrus, oh Mira kecil molek saja orangnya. Dan special guest dari Kuantan Mek Na kita yang memang i like dr atas ke bawah (??) bersama anak terunanya yg aktif tawaf keliling pondok, Mika.


Maaflah, Sebahagian kecil saja yang ada. Maklumlah, photographer ai baru je lepas sekolah. Jadi, kemahiran mengambil gambar adalah cetek. Tambah lagi, malu sebab baru kenal mama2 semua.
Makanan semua adalah best. Niat nak buatkan cheese tart hasil air tangan sendiri tidak kesampaian. Fridge sudah dikosongkan sejak Jumaat. Dan dapur jugak sudah tidak berasap since then.


Itu juga sebahagian darpadanya. Sedikit kesal kerana photographer tidak bertauliah aku tidak sempat capture gambar mama2 lain. Tapi jangan risau sbb wajah anda semua sudah terpahat dlm hati saya. Euwwwww.
Okey, tak ada mood mahu tulis panjang2. Kita lihat entry dr mama lain pula selepas ini. :)


Quality time together. Ibu loves you. Infinity.



15 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

akhirnye..
tp aku sikit kesal la
sbb xter ushar plan urat2 yg digosipkan oley ena tuh,
awat ha?
owhh siap2 pkai lengan pjg yekk xnk cover?
ehhehe
ke sbb aku terpegun dgn kecomelan mu?
heheh ayu sesangat,
lg satu, kagum nengok mmg ank dara mu tu ligat dr mika lg,
tp mu cm slumber jekk..
aku jek siap kuor asap kat idung mulot bagai..ishkk sabor je la :p

Ann said... Reply To This Comment

comel je bakpe kalau tak mantap, ye tak. hahaha
aku pun lupa nk perdalam ilmu air embun mu tu la na
kita dok sibuk kejar anak memasing
time ambik gambo memasing berlengas semacam. cisssss
haha mu kena belajar teknik pernafasan yg betul time mengandalikan anak yg buas. hahahaha
erk. tang urat tu next gathering kita check eh. :p

sharEna said... Reply To This Comment

na, ann mcm da pasrah kaisya lasak lagu tue. hahaha...mu yg dok pok pek kat mika aku tgk..hahahhaha..

rugi mu xnmpk na urat tgn ann tue..kah kahh =p

ann, daku asek tinggal naurah ntah ke mane-mane. sebok nk gomol anak org lain & menyembang. hahah..tup2 aku nampak ko tgh pangku naurah time aku makan. teros aku dtg. laki aku kate dah naurah tibe2 g tengah tue. dia segan nk g amek..hahahha..

lylieiqmal said... Reply To This Comment

first tyme jumpe ann....same je dlm gmbr x berubah pn....skinny la ann..jeles tgk...hihih...kaisyah aktif kn...same cm auf..ade je akal nye kn......

AnaLyana said... Reply To This Comment

hai ann.. seronok jumpa ann n kaisya.

sampai silap sebab ann balik kampung jaga anak srang lagi.. bila ana baca balik kan ann, rupanya adam yang anak cakap tu ayah laisya rupanya..kahkahkah.. gelak ana sensorang bila ingat2 balik.. nampak macam adam. pastu ann kate kat blog, yang dia terpaksa ditahan kat Muar. ana ingat anak ann mak jaga kat kmapung... hahaha..

ampun ye ann..=p

@ MaMa ALyA @ said... Reply To This Comment

wahh...beshnyer...mama yaya entah bila la agaknyer dapat join ni kan..asyik tengok jeles-jeles je...huhu..maybe kena tunggu papa yaya balik baru boleh ukur jalan jumpa kawan2 blogger mama dia kan..huhu..

bila dah di zoom in gambar baru perasan rambut kaisha sudah boleh diikat dua.hehe..comei2...

evyn4ever said... Reply To This Comment

haaa..xper akan datang daku pulaks akan jadi spt kalian...hihihihi...harus daku exercise siap2..hahaha embun?ann,daku terpk gak...hahahhahahah...yaaaa nak gak..hahahah

ajujua said... Reply To This Comment

Wah...sempat gather-gather ya!
Jeles sih....
Akak je yang terperuk kat opis nih membuat jadual RA...
Waaaaa.....cepatlah balikkkkk.....
tapi cuti sekolah ni akak amik cuti...(nasib la PK)

antalya said... Reply To This Comment

kaisya suka berkawan yer.tgk dlm gambo dia byk pegi kt bebudak lain.tgk org tido la.main ngan dorang lah.best tgk

Ann said... Reply To This Comment

Ena : mu memang, dok ralit ngan anak org lain. hahaha. seb baik naurah x takut orang.

ahahaha. na sudah terlepas 1 peluang saksikan urat tangan ku tu.dia sibuk ukur jalan dgn anak bujang. :p


*****


Lylie : skinny?. best?. uwargggg nak gemuk. nak gemuk. tp kan, suka tengok lylie tau sweet je. lain dr dlm gambar. alya pun comel. sensgt diajak bergambar.

Ann said... Reply To This Comment

Ana : haha. itulah bila ana sebut adam, ann blur jugak. tp bila sebut lg psl adik kaisya, terus muskil disitu. mwahaha rupanya sudah salah cerita.

btw thanks utk goodie bag & balloon utk kaisya. kirim kiss & hugs utk Dani nnt ya.


*****


Nurul : ann nak sangat jumpa nurul & alya. ntah bila ada rejeki mahu jumpa. nnt papa alya sign off terus buat anosmen kat blog eh. then kita organize 1 lg potluck khas utk mama yaya. :)

Ann said... Reply To This Comment

Evyn : sila bersiap sedia. daku tengok ammar tu pun ada gaya2 nak jadik mcm kakak kaisya dia. haha.


psl embun tu belum habis belajar lg. so takleh praktikkan sbb takut salah buat kang menda lain yg mantop. hahaha


*****


Kak Zura : ampun kak. hehe ni gather kelmarin before saya balik kampung. takpe cuti skolah nt akak minta cuti panjang bg PK n Zaza buat kerja sampai pengsan. hehehe

Ann said... Reply To This Comment

yun, kaisya kan over peramah. tp kalau org ambik dia melakak x hengat. frust kemarin yun & mya x mai. :(

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

gambar ai tak ado ok sedih hahaha

Ann said... Reply To This Comment

ala cik nurul. photographer ai tu x ada tauliah agi. gambar nurul, xeea pun mmg tak ada dlm simpanan. huk huk. jgn sentap taw!!!

Post a Comment