Blogger templates

Counting days.

A big condolences to Japananese people due to massive earthquake and tsunami that hit the country on Friday. Dalam pada musibah yang melanda itu, masih ada yang mampu buat lawak bodoh.

Sumber dari sini.



Berbalik kepada tajuk entri pagi ini. Ya, kami dua beranak sedang counting days untuk bertemu dengan cinta hati yang sudah dua bulan tidak bersua muka. 2 bulan okey. Fuhhhhh, tarik nafas dalam2 sebab belum pernah kami berjauhan selama ini.

Ada budak kecik sedih sebab dah lama tak jumpa ayah dia. ;p

Alia Kaiyisah pun sejak pandai bercakap bahasa dia ni asyik menyebut ayah..ayah.. saja. Uncle pun dia panggil ayah. Atuk pun dia bantai ayah juga. Tapi bila ayah call suruh sebut ayah tak nak pulak. Haihh anak.


Terus bertukar ceria bila tahu mahu jumpa ayah minggu ini.
Muka ibu?. Hehe tak mau tepek sini, senyum sudah sampai ke telinga. :D



Mudah2an semuanya berjalan dengan lancar. Dan semoga plan untuk bertemu ayah hujung minggu ini menjadi. Jangan tiba2 tak boleh pula mahu ibu & Kaisya merajuk setahun kangggggg.
Nanti jumpa Kaisya tolak daddy ayah dalam buggy baru ni ye. Kata dah turun 11kg kan mesti dah tak berat dah kan. ;p




*Eh. Debor pulak rasa nak jumpa ni. Nasib baik jumpa je tak tido sana. Kehkehkeh*

6 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

debor tu ade cm rase2 mc mlm prtama tu x??
hahhahaha
seb bek xtdo, jumpe je :p

wehhh mu pung beli buggy gni
jeleh ahhh..
tskk..

mamamarissa said... Reply To This Comment

ann, jue hantar icha kat presint 18...rasanya area umah awak kan???

alamak, jue pun berdebar sama nie...mcm mana??? hahaha!!!

kaisya dpt buggy baru ya...cantik la, beli kat ner??? auntie nak beli utk icha juga la :)

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

dup dap dup dap

wahhhh gitu :)

sharEna said... Reply To This Comment

bestnya turun 11kg. kompem habi mu dah makin hensem..kui kui..

nnti jumpe ko jatuh cinta lagi..wawawa..romantik gitu..debar2 kan nk jumpe after that long parting..huhuh

Dayu said... Reply To This Comment

baru lah feeling mcm nak gi dating ann
perrghhh...seronok
bagus gak kan kalau berjauhan sekali sekala ni (byk la ko punya best dayu, cuba try tgk)

antalya said... Reply To This Comment

insyaallah moga2 ujong minggu ni xde halangan utk kamu 3beranak bersua muka.lepas rindu sesama sendiri.uhuhhh

Post a Comment