Blogger templates

Hujung minggu ke-11 : Dating bersama yg tersayang.


Yang, u need a facial treatment-lah. Eye bag dah macam orang tak tidur berbulan2. ('',)


Ah. Masih dalam mode happy.
Alhamdulillah hajat mahu jumpa cinta hati terlaksana nampaknya. Thanks to my abah sebab willing to drive us to Muar semata2 untuk jumpa orang itu. Even pagi2 smlm sudah mahu berangkat ke Terengganu. :D

Bercinta sungguh nak bagi Alia Kaiyisah pada ayah dia. Rela duduk dipangku makcik sebelah yang tak kenal daripada diambil ayah dia. Sedih ayah kamu nak. :s
Tapi bila enjin dah panas, nak juga dia dengan ayahnya. Itu pun lepas puas dipujuk. Happy sungguh ayahnya bila dapat peluk cium anak dara dia. Nak peluk cium mak si anak dara, takut kena halau pulak. :p

Tengok saja lah aksi si anak dara tu. Mula2 susah betul ayah dia nak dekat. Bila dah lama2 okey pulak. Siap salam cium tangan, cium pipi lagi. :D

Last but not least, bahan bukti piknik bawah pokok. Teringat potluck Wetland last 2 weeks. Macam yang aku tulis dalam mukabuku :
Family time ('',)

Makan tengahari bawah pokok + angin sepoi. Heaven!
Until then. Tata!!





Nota.tangan(1) : Rindu hubby. Sempat kiss pp je semalam. :p
Nota.tangan(2) : Losing 13 kilos dlm 2 bulan saja. Terpegun jugak semalam. Auwww i like the new you lah yang. Walaupun sedikit legam. ('',)
Nota.tangan(3) : Counting days for next dating. Sebulan lagi. (''-)



15 busy bees:

wardah @ fie shah said... Reply To This Comment

kiss pp pun jadilah kan Ann buat hilang rindu :)

chik star said... Reply To This Comment

alolo...
suke tgk gmbr si kecik tu sium ayahnye.

:D

sharEna said... Reply To This Comment

kejap je dah x kenal ngn ayah yer kaisya. tsk tsk..msti sedih je habi ko tue..seb baek da lame2 ok =)

da kurus la laki ko ann. jeles aku. huhuh..muke pon da slim. lain dah mukanya. teros ko jatuh chenta kali ke 237 kan? hahahah...

lamanya sebulan...=p

Dayu said... Reply To This Comment

alia jgn la tak kenal ayah
sian ayah tau
ayah rindu kat alia. next month..nmpak je ayah trus gi peluk

ke sebab ayah dah kurus
tu yg macam 'sape ni??'

sebulan ni suh ayah mms tiap2 ari

antalya said... Reply To This Comment

si ayah dh kurang rambut di kepala ni nampak jelas dah wajah seiras kaiyisah

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

peluk ajelah.peluk bini sendiri.boleh kan? ;)

evyn4ever said... Reply To This Comment

syahdu tgk gmbar kayisha ngan ayah dia..hukhukhuk...haihh anak dara seorang ni..jgn lupa ayah tau..walaupun ayah kamu jauh..dia hari-hari ingat kayisha ...tuk mama dia..kiss pp pun jadi laa...:) lepas gak rindu...

mamamarissa said... Reply To This Comment

alahai, sedih plak jue tgk kaisya dgn ayahnya tue :(

Ann said... Reply To This Comment

Wardah : cukuplah tu kiss pp. Nak lebih2 segan ramai sangat org. :p

*****

As : Susah betul nak kasi dia salam & sium ayahnya tu. nasib baik ibu sempat captured moment indah tu. :D

*****

Ena : Mana x lupa ena. MMS x boleh, 3g pun x boleh. Nasib baik bg tengok gbr sekali sekala klu x mmg lupoa terus lah.


serius aku terkesima kau tengok laki aku tu. jatuh cinta balik lah ena. mwahahahaaaa..

Ann said... Reply To This Comment

Dayu : ayah kaiyisah x boleh bawak phone masuk maktab. mcm mana nak MMS. huhuhu.


ayah dh kurus, ibu yg sukeeeee. :p

*****

Yun : ann pun baru perasan. bila hubby takde rambut nampak ketara muka kaiyisah kopipes ayah dia. :D

Ann said... Reply To This Comment

Zuris : boleh lah kot nk peluk cuma segan org ramai. :p

*****

Evyn : kiss pp tu bekalan utk sebulan. huhu.


harap kaiyisah x lupa ayah dia bula jumpa lg next month.

Ann said... Reply To This Comment

Jue : memang sedih Jue. ms tngok dia dok pujuk2 anak dara dia tu lg syahdu. bergenang dh airmata. :(

ajujua said... Reply To This Comment

wah...sudah slim si daddy Kaiyisah tu....jeles cik zura tengok...
macam cik zura pun nk gi masuk kem cenggini baru boleh kempis agaknya...huhu....

Amiizaa2001 said... Reply To This Comment

salamss ann....jenguk ann+alia:):) comel gambar ayah+alia cium tgn:):)

Ann said... Reply To This Comment

Kak Zura : heeeeeee. terus jatuh cinta balik Kak. hahaha serius jahat ek suami kurus baru nk jatuh cinta. hiks.


*****


Amiiza : thanks jenguk ann & alia. hobi baru kaiyisah, salam & cium tangan org. :D

Post a Comment