Blogger templates

Monday Blues : Bila badan lesu, otak pun beku.

Ingatkan bila sudah tidak kerja, tak ada lagi blues2 ni.
Actually mood belum sampai untuk menulis. Sikit sedih kerana masih belum kesampaian untuk update apa2 yang telah kami lalui.
Cuma ada sedikit buah tangan untuk tatapan yang singgah disini.


Setelah bertahun tidak melukis. Dan selepas sebulan tidak pegang pencil dan pen.
Sorry Kaisya. Ibu pula yang lebih2 dengan benda ni. :p

5 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

ibu? gaye cikgu doh rupenye.
hahaha syabass...
pandai gok lukih,
klu aku..rupe ape la :p

sharEna said... Reply To This Comment

hik hik =p

cepat la update. ngalahkan org yg bekerja ko nie..huhuh

wardah @ fie shah said... Reply To This Comment

hahaha biasalah, anak reti conteng je. Ibu la yang kena over sikit.

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

apa kebenda nama benda ni ye baru sabtu lepas ummie ngah raina belikan untuk raina benda ni . raina punya kaler biru.

tapi raina taklah teruja nak lukis, tulis kat bnda ni yg teruja org tua mcm atok dia, mama dia haha

mamamarissa said... Reply To This Comment

sama la ann...marissa pijak2 jer benda alah nie, so mama dia la terlebih excited dok conteng2 & lukis2...hahaha!!!!

Post a Comment