Blogger templates

We're back.

Fuhh. Letih. Penat juga berulang alik dari Johor ke KL ni kan.
Btw semalam sudah smpai ke Johor semula. Walaupun tujuan sebenar cuma untuk attend class 3 jam itu sahaja, semua orang aku angkut sekali. Next 2 weeks kena balik lagi. Kali ini entah siapa aku nak heret sama. ;p

Oh, tentang lecturer garang mcm singa tu kan,
actually tak lah singa sangat. Cuma a bit straight, so ada rasa sikit gerun lah.
Alia Kaiyisah as usual, kalau bab jalan2 memang dia nombor 1. Lagipun dekat dua minggu duduk dalam rumah saja. Sampai2 je hari tu, sempat jeling kerumah jiran blogger ku itu, kot2 lah tengah free boleh ajak detim. Tapi jeling2 mcm sunyi sepi jadi matikan saja lah hasrat itu. Lain kali, mungkin.
On the way dari KL semalam kami sempat singgah ke Tangkak, tempat orang2 selalu beli kain tu. 1st time aku ke sini. Memang banyak sangat kedai kain, dan yang penting murah2 belaka. Maka usaha menghabiskan wang berlaku dalam hanya 2 jam. Tidak mengapa, aktiviti yang bagus untuk membantu melancarkan aliran ekonomi negara. ;p

Dah tak sabar sangat mahu bertemu sama kekasih hati hujung minggu ini. Harap semuanya berjalan lancar. Oh, seorang lagi pelatih PULAPOL meninggal dunia pagi tadi. Gundah balik hati ini. Tapi apa boleh buat, berserah saja. Semoga Allah lindungi cinta hati kami dari sebarang kesulitan. Amin.


7 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

amboii
byk sopim kain noo..
jeles
kite lame dah xsopim kain..
baju yg ade semau dah ketat2
tp..ishkk takot ah nkg antar jait
kang macik tu ckp..
"baju awk kene bsrkan sket neh drpd biase,,sbb macik tgk bdn awk dah mkn kembang!"
aaaaaaaaaaaaaa ngeri!!!

lawo yg tgh2 tu.pepel2.
ai laikkkkkkkkkkk...

Ann said... Reply To This Comment

na, berani makcik tu komen mcm tu?. hahaha. kalau aku jawab je, hati senang makcik maka badan pun kembang. kehkehkeh.



Na, murah je baju2 tu na. yg paling mahal pun harga RM40. setakat baju p kerja je toksah mahal2. membazir. hahaha.

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

tu diaa...
jauh gilerlah johor dari kl.dulu pergi johor singgah melaka dulu.nie direct dari kl,balik hari lak tu
terus demam 3 beranak.hahaaaa..

Dayu said... Reply To This Comment

baju gi keje kain rm25/pasang sudah
kata nak kena beli selalu
ngan nak jahit lg

ann, johor kat mana erk?

sharEna said... Reply To This Comment

byknye kain ko beli. sakan betol org yg cuti keje nie. masyuk byk dr habi ker? kekeke...

Ann said... Reply To This Comment

Zuris : kalau ikutkan mmh Zuris. kalau tak ada hal mmg tak nak balik KL dah. penat wpun cuma duduk sebelah driver. ;p

*****

Dayu : yg murah2 sudah ah kan. sbb kena ganti selalu. kalau beli mahal2 rabak la poket ai. hehe. jahit sendiri (kadang2) maka penjimatan disitu.

Ann said... Reply To This Comment

Ena, baki2 gaji bulan lepas. hihi. bulan ni belum gaji lg so x dapat lg elaun duduk rumah dr habi. tunggu ujung bulan.;p

Post a Comment