Blogger templates

Alia Kaiyisah vs Naurah Zayanie

Sebelum terlupa. Trillion thanks to Sharena sebab teman aku lunch that day. Walaupun baru saja melantak SR two weeks before bersama darling husband & Kaiyisah. :p
Thanks juga untuk kawan2 yang tak dapat datang. Next time kita set another date, okey?.

Salam perkenalan. Sesi kakak menyuap adik.
Last week balik Pjaya lama sikit. So sempat melawat pejabat rindu workstation ku dan sesi makan2 ini.
Thanks to MamaElly juga sebab sudi singgah just to say hi. She's really different in real. Entah apa yang lain pun aku tak pasti. Sempat aku bisik kat Ena. Yang buat rugi is aku boleh pulak terlupa nak snap gambar dgn Elly. Ah, next time lah Elly ya. Hopefully kita ada rezeki jumpa lagi lepas ni.

Naurah sudah geram. Mahu kiss tapi kakak buat tak layan.
As usual, order ketika perut tengah lapar memang tak berbaloi. Untuk aku lah yang perut kecil ni. End up berbaki setengah pinggan. Rasa macam nk cakap dekat waiter, boleh ke harga separuh je sebab ai makan separuh. Kehkehkeh. Alia Kaiyisah macam biasa, sejak nak makan sendiri ni harus order untuk dia sekali. Kids meal macam selalu. Tak habis, tapau. Kat rumah boleh sambung makan. -____-

Kereta kaku. Tak masuk duit maka tak berjalan lah dia.
Lepas makan, pusing2 area depan Sr. Bebudak dua tu naik kereta. Kereta itu jugak lah yg buat Kaiyisah mengamuk sakan tak mahu turun, Even kami tak masuk duit, dan kereta tu pun tak bergerak. Entah apa yang syok duduk dalam tu sampai amukan Kaiyisah tu telah menyebabkan aku naik darah sikit. Nasib baik sikit, kalau banyak harus hilang macho dan jadi bahan gelak org Kontan sana tuh. :p

Kaiyisah : See anT Ena, kulit kita banyak tompok2 hitam. :(
Naurah : Itulah ibu kita cakap pakai sabun Black Mud. Nanti jadi cantik macam kulit kita.

Btw next time kita jumpa lagi Ena ya. And thanks info pasal sabun tu, aku dah pergi beli pun. Harapnya kulit Kaiyisah akan segera cantik kembali macam kulit Naurah. :)


9 busy bees:

chik star said... Reply To This Comment

so sweet.. !
nmpk same besar je. hihi..
ann lawonye headerrr mung ni !!!

sharEna said... Reply To This Comment

aku pon jeles tgk header baru ann..huk hukk..

as, naurah kecik sket dr kaisya sbnrnya..kaisya tulang besar mcm daddy dia..kalo ikot ann maybe mcm naurah kott..ntah2 lg kecik..keh kehh =p

nnti free2 time kite roger2 lagi yer ann =D

bkn gambo ngn elly jer xde, ngan aku pon x sempat..T_T

AnaLyana said... Reply To This Comment

a'ah... lawa header ann..:)

ann, very sad tak dpt join lunch date itu. ana kat kampung ms tu.. next time ok.. nanti kita g makan-makan kat tepi tasik nak..:)

antalya said... Reply To This Comment

BFF forever ye dak tecit berdua ni. Kaiyisah nampak jauh lebih besar & tinggi drpd naurah! alahh kakak lah sgt.beza sebulan je pon.

Ann said... Reply To This Comment

As : tak sama besar sebenanrnya as. Kata kakak haruslah lebih besar. :p

Ann said... Reply To This Comment

Ena, header tak semenggah tu. pakai Picasa jer pun. keh kehhhh.


ohhh wajib mu roger aku time mu free okey. eh memang lah gambo dengan ko pun takde. kita kan dah lost each other ms tu. hahahaaa. btw gambar ko dgn naurah aku ada tapi aku x upload takut ko marah. :p

p/s : ko kalau bab kutuk aku memang laju je kan.

Ann said... Reply To This Comment

Ana, thanks. header amatur je tu. :p



oh. tepi tasik?. i like. lg best kalau tunggu hubby ann balik. keh kehhhhh.


harap jumpa ana lg lepas ni. n jumpa dani juga. :)

Ann said... Reply To This Comment

Yun, nampaknya ada potensi jadik BFF forever ni. hehehe.

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

sweetnye lah.seonok tengok telatah diorang.
naurah nampak cam nak makan kaisya je.hihii

Post a Comment