Blogger templates

Bila si dia bersolat.

Okey. Sebelum itu. Mood ke laut buat kesekian kalinya. (''-)
Ouch !. Telekung hadiah (ke?) dari Uncle Sam. Fresh from perut Air Asia from Bandar Atjeh (read : Acheh).
Buka hadiah jam 2 petang. Zohor & Asar langgar. Terus solat Maghrib. Keh kehhh.


Oh!. Apa style terus ruku' ni?


Sujud.
Ibu : Mode happy sebab anak dah pandai imitate gaya solat.
:)


Lepas sujud.
Tak ada salam. Terus baca doa.
"Ya Allah! Ampunilah bagiku segala dosaku dan juga dosa dua ibu bapaku dan kasihanilah mereka keduanya sebagaimana mereka memelihara dan mendidikku di masa kecil."


Okey.
Bersedia untuk buka telekung and sambung main.
:D Until then.
Ibu dalam mode stress. Banyak benda kena kejar. Masa dah suntuk. Aihhhhh, 6 weeks to go. Help !.


19 busy bees:

OneSimpleMother said... Reply To This Comment

ya Allah bijaknya alia.. dia sujud tu mcm real jer.. luqman punya sosuka hati dia jer.. hihihi

ct shah said... Reply To This Comment

pandainyer alia solat.sejuk perut ibu nya.comellah dia pakai telekung tuh.hehe..

aziyana said... Reply To This Comment

ooowh dear..so good la kaiyisah..tersentuh hati..moga2 jadi anak yg solehah

Xeea said... Reply To This Comment

alhamdulillah :)

antalya said... Reply To This Comment

alalalala pandai nya dia. ni yg aunT jeles ni

Hannah Johary said... Reply To This Comment

OMG pandainya! Myiesh pun dah pandai macam ni, kena belikan dia telekung lah macam ni. Hehe.

Amiizaa2001 said... Reply To This Comment

bijakkknyaaa:)

nanonano said... Reply To This Comment

waaaaaaa syoknye,
sejuk perot mu ann, hehehe

m@Ri@ said... Reply To This Comment

pandainya dia..sejuk hati tgk..

Ann said... Reply To This Comment

Kak Mas,
entry ni terjasil sbb tengok entry Luqman solat hari tu. hehehe. alia sujud betul, tapi sayangnya x ikut arah kiblat. :p

Ann said... Reply To This Comment

Ct, sebelum ni solat x pakai telekung, sebab semuanya besar2 belaka. :)

Ann said... Reply To This Comment

Yana, bila naca entry ni semula, ann pun rasa tersentuh. bagus kalau anak2 kita membesar dlm persekitaran yg baik, sebab dia akan tiru ikut apa yg dia nampak.

Ann said... Reply To This Comment

Xeea : thanks anT Xeea. :)

*****

Yun : x lama lagi sure Mya pun pandai solat. kena selalu solat depan dia. alia pun dah ada gaya org mengaji sekarang. sebab tok & nenek selalu mengaji depan alia. mak alia?. dok on9 memanjang. :p

Ann said... Reply To This Comment

Hannah : u kena beli juga utk Myiesh. Alia pun uncle yg tolong beli. ibu dia memanjang lupa. :p

*****

Amiiza : alhamdulillah. doakan alia jd anak solehah ya anT. :)

Ann said... Reply To This Comment

Na : perut aku sokmo sejukkkkk. :p eh mu kena train gak mika jadik imam. nanti jumpa lagi sekali boleh solat sama2. mika imam, alia makmum. hihihi

*****

Maria : alhamdulillah. :)

@e_da said... Reply To This Comment

alolooo comelnya dia..

CaHaYa^KetEnaNGan said... Reply To This Comment

semoga jadi anak yang soleh n bila besar boleh la solat ajak may ayah solat malam pulak..ameen

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

pandainye die!
bagus2...
:)

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

sejuk ibu mengandung

Post a Comment