Blogger templates

Contest Photo Anakku Ceria





Nama: Alia Kaiyisah Binti Mohd Adzam
Nama Ibu: Nor Raihan Binti Ilias
Hubungan: Anak
Umur: 1 tahun 3 bulan 4 hari





Syarat-syarat nak join contest ni ialah :
  • Mestilah warganegara Malaysia dan mempunyai alamat di Malaysia, senang nanti nak pos hadiah ----- DONE
  • Gambar anak dalam photo mestilah berumur 0-5 tahun, boleh masukkan gambar ibu-bapa, atok nenek, pakcik makcik, cousin, kakak, adik, abang atau kawan bersama anak, tak kisah nak letak gambar anak sorang ke atau berdua...atau bertiga ke..yang penting mestilah ceria ;) ----- DONE
  • bawah gambar tu..tulis nama ayah/ibu...nama anak dan umur anak ----- DONE
  • Buat satu entry contest nie dan tajuknya mestilah. Contest Photo Anakku Ceria ----- DONE
  • Jangan lupa tau letak banner kat sidebar...then linkkan ke entry contest nie ----- DONE
  • and then, tag tiga kawan untuk join contest ni ----- DONE
  • dan...yang penting sekali...after dah buat semua...tinggalkan your contest link kat comment entry nie :) tinggalkan juga your e-mail link...senang nanti nak keep in touch and nak terjah your blog ----- DONE




Hadiah2 menarik menanti anda!

First Prize:
1 Baju Gap Kids + 30 chocolates vanilla cuppyliciuos

Second Prize:
1 Baju Gap Kids + 20 chocolates vanilla cuppylicious

Third Prize:
1 Baju Gap Kids+15 chocolates vanilla cuppylicious




Jadi disini aku meng-tag semua mama yang masih belum masuk contest ini untuk turut serta. Jom2 meriahkan suasana, bak kata Sharena, jangan malas2 sebab tak baik untuk kesihatan. :p


5 busy bees:

OneSimpleMother said... Reply To This Comment

wah.. wah cik adik alia ni.. memang ceria betul gambar yang kat bawah tu.. hehehe

nurul aziyana said... Reply To This Comment

ann, bkn kene letak banner dlm entry ngn side bar kan?
mmg ceria alia ni..hehehe

antalya said... Reply To This Comment

wow ceria sungguh pics di bwh tu. gelak besar eh

Ann said... Reply To This Comment

Kak Mas : hahaha kata ceria kan. :p


Nurul : ops. yelah ter-miss disitu tp i dah update. :p

Yun : itu kombo ceria & gelak besar. :D

HaninFarshid said... Reply To This Comment

salam perkenalan...

thanks sebab sudi join...semua cukup syarat....good luck,k...

gambar2 tu memang cute and ceria...just nak tanya...gambar yg dipertandingkan yang firstkan? :)

Post a Comment