Blogger templates

Girl will always be girl


Ambil compact powder ibu.



Sapu dekat muka.





Entry pendek. Sebab mood kelaut lagi. Tengah cuba kunyah nota2 sebagai persediaan exam esok hari.
Best of luck, Ann!.






Ops. Notes untuk Raina Evaqairina. Happy Belated Birthday !.

12 busy bees:

antalya said... Reply To This Comment

gudluck for exam tomorrow.comei nya compact powder kamu

Fadilah R. said... Reply To This Comment

all the best exam ye ann. kaisya sikit lg nak handbag isi brg make up dia la tu.

Ann said... Reply To This Comment

Yun, ann pakai compact powder Johnson&Johnson sajo. hahaha. tak pandai pakai brand2 bagai utk bedak muka. boleh?. :p

Ann said... Reply To This Comment

thanks Fad. nampak gaya mmg mcm dia nak mintak henbeg sendiri tu. :p

sharEna said... Reply To This Comment

aku compact powder pon xde. camne? abeslah naurah x mcm girl da beso sok. lipstik sme x pernah jumpe...hahhaa

Ann said... Reply To This Comment

Ena, itu maknanya ko kena g beli compact powder & lipstick. nk gak tengok gambo cantek ber-compact powder & lipstick selepas misi ko terlaksana nanti. :p

nanonano said... Reply To This Comment

ank aku laki
tp ske je amek listik aku try kat bibir dia
guane tuhhh???

Ann said... Reply To This Comment

Na, kecik2 takpe jangan sampai besar, naya ko nanti. hehehehe

mamamarissa said... Reply To This Comment

good luck ann :)

m@Ri@ said... Reply To This Comment

ahaha..comel2..aqil plk kalau jumpa perfume letak kat baju...em kalau jumpa bedak letak kat rambut..aik mcm salah je di situ..haha

Ann said... Reply To This Comment

Jue, thanks. harap ada luck lah. :p

Ann said... Reply To This Comment

Maria, memang nampak mcm salah. hehehe btw anak teruna pun ske main bedak & perfume eh. hehehe.

Post a Comment