Blogger templates

Hana Tajima

Selepas perang typing di mukabuku semalam, maka aku bawa tajuk ini sebagai entry di blog hari ini. Idea sudah kering sebab asyik sibuk kunyah nota. Kehkehkeh.
Terima kasih kepada Fashya kerana memperbetulkan kesalahan kami yg menyebut nama awek ini sebagai Hajama, Tajama dsb. :p
Btw awek ini memang sangat gorjes pada pandangan mata seorang wanita seperti aku.


Yang ini pula Hana Tajima versi aku. Belum pandai posim tapi bakat akan diasah dari sehari ke sehari. :D








13 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

hahahha seb bek mu xmention nama aku :p

mamamarissa said... Reply To This Comment

kelasss hana tajima versi u ann...mmg bleh carasss hana tajima yg ori la :)

AnaLyana said... Reply To This Comment

hikhikhik.. sangat comel la kaisya..

Ann said... Reply To This Comment

Na, baik tak haku?. hahahaha btw mu lagi dasat gugel hajama terus kuar lelaki sepsi. mwahahahaha.

Ann said... Reply To This Comment

Jue, kelas eh Hana Tajima ai?. ngehehehe nak suruh carass yg ori tu idaklah. tp memang adore gaya dia pakai shwal tu. :D

Ann said... Reply To This Comment

Ana, thanks <---- kata Kaiyisah sebab cakap dia comel. Ibu jeles sbb takde sapa cakap ibu comel. wekkkkk!.

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

daku ada buat entri hana tajima tp simpan kat draft je hehe

ღnFashyaღ said... Reply To This Comment

hahahaha, gelak2 bace komen korang.

hajama tajibah sudah keluar semua version.

nway, memang class ur version punya tajima. Cute gitu. Auwww....

m@Ri@ said... Reply To This Comment

tu hana tajima comel yg bawah tu..hehe

OneSimpleMother said... Reply To This Comment

salam ann.. susu karihome tu akak da rasa tadi. boleh la... takde la sedap sgt rasanya. enfa lagi sedap kot.. wallahua'lam..

Fadilah R. said... Reply To This Comment

saspen je baca smpi part hana tajima versi ann. ingatkan ann yg nak pose mcm hana tajima. rupenye kaisya. hihi.

Xeea said... Reply To This Comment

phewiit. hana tajima junior in the making :p

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

cun habisss hana tajima junior tu ehehhe

Post a Comment