Blogger templates

Sharing # 5 : Alia Kaiyisah & Hijab





Mungkin ada patutnya aku start belikan anak dara ni hijab. Sebab semua hijab dalam gambar2 ini adalah milik ibu, dan makcik2 dia. :D


19 busy bees:

Fahreen_Fredo™ said... Reply To This Comment

wahh!! comel gile!!

serius macam ustazah. comel sangat!

@e_da said... Reply To This Comment

alolooo comelnya.. belikan je.. nanti manatau lama2 lekat nak pakai ...

antalya said... Reply To This Comment

cantikkkknya

nanonano said... Reply To This Comment

hahhaha bakpe nk pkir lg?
aku tgk header lawo ahh
tp kdang2 eh ni ank ann yg mane plak?? hhaahha mcm boy pun ade
tp bile pkai hijab
serius cun mcm maknye,
tobat xtipu weh
skrg budak2nye pun lawo2 dah aku tgk org jual
geram2 je aku nk rembat
heheheh

sharEna said... Reply To This Comment

comel gile kaisya

bdk kecik pakai tudung mmg comel kan?

naurah dah ada 1 tudung kecik. nek su dia bagi aritu.

nt nk snap gambo masok blog jugak hihi. sblm nie pakai tdg feberet ibu jer =p

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

sooo adorable..:-) teringin nak ade bb gurl gak..:-P

Ann said... Reply To This Comment

Reen, thanks jengah sini. :)


oh kalau mcm ustazah sekarang jugak ann pergi belikan hijab utk anak dara tu. :p

Ann said... Reply To This Comment

Eda, memang rasa nk belikan. sebelum ni asek pakai hijab ibu je. hehe

Ann said... Reply To This Comment

Yun : thanks. :D

*****

Na : kehkehkehhhhh. anak aku mmg selalu nampak mcm boy. may be sbb emak dia ms pegnen dulu mmg nak sangat anak lelaki kot. :p

erk. mu nak rembat tudun nak suruh anakmu yg mana pulak pakai ni?. :B

Ann said... Reply To This Comment

Ena, aku memang suka tengok kaisya pakai tudung. tp kalau nk pakai terus mcm Husna (baby Fashya) memang belum boleh lah kot. tudung aku pun ditarik2 ini lagikan tudung yg dia pakai. :D

Ann said... Reply To This Comment

Rose, Insya-Allah harap2 ada rezeki Rose dpt baby girl lepas ni. :)

wardah @ fie shah said... Reply To This Comment

ala tanteknya dia..

chik star said... Reply To This Comment

cantik memikat.
geram !!

Ann said... Reply To This Comment

anT Wardah, thanks. Ariff Haikal pun hensem. :p

motif?. :D

Ann said... Reply To This Comment

As, siapa yg terpikat ni. Mama Adif ke, Mat Adif?. kehkehkehhhhhh.

kak mah said... Reply To This Comment

Cantik lah akak SUKA!

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

beli ye,jgn tak beli.hehee
tudung budak sekarang memang lawo2 oo.

Ann said... Reply To This Comment

Akak Zimah, ibu dia lagi suka!. hehe. btw thanks singgah sini ya kak. :)

Ann said... Reply To This Comment

Zuris, memang pun tudung sekarang lawo2 dan harganya pun lawooooo jugak. kehkehkehhhhh.

Post a Comment