Blogger templates

Surat dari anak ayah yang notty

Salam ayah.
Apa khabar. Semoga ayah dalam keadaan yang baik2 saja. Kaiyisah sama ibu, Alhamdulillah sihat dan semakin mok2 sebab asyik makannnn aje. :p
Hari tu Kaiyisah dengar ayah call ibu bagitahu yang ayah tak sihat. Ayah bilang kaki luka2 dan satu badan gatal2 sebab aktiviti mencuci longkang. Apa sebab depa suruh ayah cuci longkang?. Iskkkk tak patut betul.

Kami semua rindu betul dekat ayah. Tapi tak apa, 2 bulan-2 minggu-4 hari lagi kita boleh balik rumah Putrajaya. Masa itu mungkin Kaiyisah start boring. Sebab rumah Putrajaya tak ada ramai orang. :p
Ayah, sekarang ini, tiap2 pagi atuk bawa Kaiyisah naik motor pusing kampung. Kadang2 waktu petang Tok Su datang naik motor nak bawa Kaiyisah jalan2. Kereta ibu dah tak layan. Motor lagi best, dapat angin fresh. Tapi nanti bila kita dah balik Putrajaya, sure tak dapat jalan2 mcm tu lagi. Sebab motor pun ayah tak ada. Hehehe. Jangan mimpi ayah nak pujuk ibu dan minta izin beli motor, sebab Kaiyisah tahu takkan berjaya punya. :D

Okey ayah. Sampai sini saja surat Kaiyisah. Tak boleh panjang sangat sebab this week ayah balik kan. Kita sambung borak nanti ya. Oh!. Ibu tak sabar nak bake resepi baru kek dia. Red velvet katanya. Entah jadi entah tidak. Kaiyisah tolong tengok dan makan saja ya.
Sampai jumpa lagi, ayah.
Dari anak ayah yang notty,

See ayah. Saya sudah pandai buat kening Ziana Zain, taw!.


5 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

walawehhh
bijaknye ank ayah ni
dah pndai berkirim surat pd ayahnye tuhh,
hehehhe

wehh..mu saje nk bg aku jeles kan?
bt red velvet yg aku idam2kan tu,
aku nk tempah dh bru ni, tetibe mahal giler siot org tu jual,
cancel trus, sian aku :(

Ann said... Reply To This Comment

hahaha
berangan je tu na
resepi dah print berkurun
tapi tak terbuat2 lagi
bila husband kata nk balik weekend ni, dand request buat kek
terus terfikir nk buat red velvet
hahaha
tengok je lah jadi ke tidak
:p

☻UsaGi NaNa☻ said... Reply To This Comment

comel ank akk!

pja said... Reply To This Comment

naik motor vroom vroom
mika debab ni pn naik la motor puas selagi tinggal di kawasan kampung
tunggu daddy dpt kje tpt lain
dh x dpt naik motor cm skrg
wahahahahha

Amiizaa2001 said... Reply To This Comment

alaaaahai sweetnyaaa:)

Post a Comment